Ліквідуватимуть, як терориста у смокінгу на світському прийомі: Рабінович розповів, що чекає Путіна

Реакцію НАТО на загрозу з боку російського президента Володимира Путіна можна порівняти з діями спецназу, який нейтралізує терориста.​

Путін. Фото:proukrainu.info

Російська Федерація програє в протистоянні з НАТО, яке вона сама ініціювала. Про це в інтерв'ю Newsader розповів російський фінансист і блогер Слава Рабінович, повідомляють Патріоти України.

Дії, що застосовуються НАТО в країнах Балтії, Польщі, Румунії та Скандинавії, свідчать про повністю змінений підхід до безпеки в Європі, вважає він.

"Таков асимметричный, но совершенно ожидаемый ответ реальной российской угрозе", - заявив Рабінович.

Він порівняв поведінку російського президента Володимира Путіна на світовій арені з появою терориста зі зброєю на світському прийомі "де-небудь в Музеї природничої історії в Нью-Йорку".

"Путин достал из своего смокинга автомат и запел песню о прекрасном "русском мире", который он может предложить всему свету. Воспользовавшись тем, что когда-то его пригласили в приличную компанию уважаемых господ в надежде на то, что Россия смыла с себя позор и уродливую грязь кагэбэшного совка.

Эта аллегория является отражением того, как на самом деле сейчас смотрят на Россию в современном мире. Я не сомневаюсь, что им займется команда SWAT из нью-йоркского отдела по борьбе с терроризмом: выстрелят в шею шприцем со снотворным, так что Путин крепко уснет прежде, чем окажется на скамье подсудимых", - вибудував асоціацію Рабінович.

Роль "шприца", на думку експерта, має незабаром виконати очікувана доповідь про обставини катастрофи малайзійського Boeing в небі над Україною 17 липня 2014 року.

"Документ ответит на вопрос о том, кто именно сбил лайнер. Не сомневаюсь, что будет приведена цепочка вплоть до высшего российского командования, включая верховного главнокомандующего Владимира Путина. А дальше – читайте и смотрите по ключевым словам в поисковике: "полковник Муаммар Каддафи", - сказав Рабінович.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд ситуації в зоні бойових дій станом на 3 травня 2024 року - Злий Одесит

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:05

Ще один випуск огляду ситуації в зоні бойових дій. Також приділив наприкінці увагу питанню формування групи військ "Північ" та її загрози Харкову. Особливо хочу звернути вашу увагу на те, що завтра хочу записати відео у форматі відповідей на ваші пит...

Офіс президента відмовив 12-і бригаді «Азов» та її командиру Денису Прокопенко у створенні петиції щодо розблокування допомоги від США для «Азову» - Бутусов

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:52

Петицію про розблокування надання зброї та допомоги 12-ій бригаді спеціального призначення «Азов» з боку США відхилено. . Джерело