"Літак з хором Александрова скинули з небес мертві діти Алеппо, а Задорнова дістали з того світу діти зі збитого іхтамнєтами "Боїнга", над смертю яких він жартував", - блогер

Неоперабельна пухлина мозку — це не просто так. Коли ти весело стібешся над страшною трагедією – ти вже захворів на рак совісті, на рак людяності. А він може трансформуватись у реальну ракову пухлину.

Задорнов любив жартувати над смертями інших... Фото: TVNET.

"З'явились повідомлення, що Міхаіл Задорнов (типу «руссскій сатірік» - той самий, що "амєріканци такі-і-і-є тупи-и-и-є...") вмирає від пухлини мозку. Їздив у клініку до німців (у «Єврогейський союз», як він полюбляв говорити), потім лікувався у прибалтів, над недалекістю яких теж не раз стібався. Врешті, після невтішних прогнозів, покинув процедури і доживає зараз в Юрмалі, чекаючи кінця", - пише автор під ніком Alter Ego у блозі на сайті видання othervision.info, передають Патріоти України, та продовжує:

"Співчувати? Тут, схоже, той же випадок, що й з хором Александрова: летіли співати-танцювати на трупах розбомбленого колись двомільйонного Алеппо і навернулись в літаку у море. Чи співчуватимуть їм сирійці, які втратили все, які самі стали каліками, дітей яких вбила російсько-асадівські пілоти? А українці чи зможуть щиро співчувати людям, які співали про «вєжлівих людей», які на свій лад підтримували війну проти України? Як хтось слушно сказав: «Загинули - значить вже не прилетять на Донбас потанцювати на кістках вбитих українців». Цинізм? - Та ні - справедливість. Цинізм - це те, чим прославився наш «сатірік Задорнов».

А він відмітився не гірше покійного хору, і не лише розповідями про «тупих америкосів». Всі, мабуть, знають його «жарт» над трагедією збитого малайзійського "Боїнга": «упал, потому что был тяжелее воздуха"). А російська публіка коментувала: «Гениально!». Мішина «геніальність» ще яскравіше виглядатиме, якщо поєднати першу й другу катастрофи: «Боїнга» і того російського «Ту-154»:

А ще геніальний сатирик Міша Задорнов встиг понасміхатися над темою українського Голодомору. Але я думаю, що неоперабельна пухлина мозку — це не просто так. Коли ти весело стібешся над страшною трагедією – ти вже захворів на рак совісті, на рак людяності. А він може трансформуватись у реальну ракову пухлину.

А може все простіше? Той довбаний літак з хором скинули з небес мертві діти Алеппо, а довбаного «сатіріка» дістали з того світу мертві діти зі збитого іхтамнєтами «Боїнга», над смертю яких він так «задорно» жартував. А може за нього замовили Господу слово померлі від Голодомору українські діти, над страшною смертю яких він теж постібався?"

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Путін оголосив російським підприємцям про націоналізацію частини їхнього бізнесу. І жоден не назвав його бандитом – Невзоров

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:15

"Кремлівський упир дав рабам своїм чергову виставу. Путін належить до тих садистів, які люблять особисто катувати жертви, насолоджуючись їхнім жахом і покірністю. Йому подобається сам запах страху, який випромінює зал, очікуючи чергового кремлівського ...

Коли "СВО" для росіян відійшло на другий план через економічні проблеми, влада РФ "увімкнула" теракти, - соціолог

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:00

Очільник Інституту конфліктології та аналізу Росії, доктор соціологічних наук Олександр Шульга наголосив, що російська влада використовує страх та теракти як засіб контролю, щоб виправдати економічні труднощі громадян, передають Патріоти України. "Щодо...