​«Любить по-русски»: В Москві жінку-трансгендера помістили в чоловіче СІЗО

Поки адвокат підслідного вирішує питання за окрему камеру для свого клієнта, за гратами мабуть відбувається «свято плоті»

У Москві засуджену за крадіжку жінку-трансгендера Альбіну Матюнину відправили в чоловічій слідчий ізолятор (СІЗО) №4 "Ведмідь", повідомляють Патріоти України з посиланням на "Нескучные новости".

23-річну жінку-трансгендера звуть Альбіна, а за паспортом - Олексій Матюнин. У вересні 2011 року Новочеркаський міський суд Ростовської області засудив Матюнина до двох років умовного терміну за крадіжку з каси магазину 1,8 тис. Руб. (Близько 720 грн).

У 2013 році Матюнина покинула Ростовську область, а затримана була в одному з відділень міграційної служби в Москві, куди прийшла за новим паспортом. Повідомляється, що після СІЗО обвинувачену відправлять в колонію.

"Насамперед стоїть питання про її безпеку при знаходженні в чоловічому СІЗО. Зараз буде вирішуватися питання по окремій камері", - заявила адвокат Ольга Бадалян.

В прес-службі управління федеральної служби виконання покарань по Москві не знають випадків поміщення трансгендерів в чоловічі СІЗО.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У мене немає жодних сумнівів, що позавчорашній підпал берлінського заводу – це справа рук російської агентури, - соціолог Ейдман

понеділок, 6 травень 2024, 23:33

"Криваве літо 2024-го? За даними Financial Times, Росія активізувала свої зусилля з підготовки саботажу, пожеж і атак на інфраструктуру в Європі", - пише російський соціолог-емігрант Ігор Ейдман у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та ...