"Люди повірили в реформу, але для таких, як ми, грошей нема": У мережі повідомили подробиці скандалу навколо відрядження поліцейських на Волині (фото)

Патрульних поліцейських, які на місяць прибули у Ковель на ротацію, поселили в жахливих умовах.

Ілюстрація:volyn24.com

У Ковелі Волинської області розгорівся скандал навколо співробітників патрульної поліції, яких у відрядженні поселили в жахливі умови. Відповідний допис на своїй сторінці в Facebook розмістив поліцейський Валентин Калениченко, передають Патріоти України.

За його словами, 3 лютого 2018 року перші патрульні Ковеля урочисто прийняли присягу, проте їх було не більше десяти осіб.

"Керівництво, співробітників інших підрозділів і інших патрульних добровільно-примусово відправили сюди (в Ковель, - ред.) працювати з Луцька. Але і цих людей мало, тому було прийнято рішення відправити 40 осіб з інших міст України, в тому числі 30 патрульних з Києва", - додав Калениченко.

Він зазначив, що 3 березня вирушив з ще 29 патрульними Києва за наказом керівництва Департаменту патрульної поліції на ротацію в Ковель терміном на один місяць.

"Нам пообіцяли, що умови проживання будуть хорошими. Але прибувши на місце проживання, ми були шоковані! .. Фото, які я додаю, не передають той жах і відсотків на 20. Температура в кімнатах не перевищує 15 градусів, гаряча вода відсутня, в деяких кімнатах відсутні навіть розетки, двері в кімнатах не закриваються, відсутні замки, в коридорі протяги, про санвузол я взагалі мовчу. І тут ми маємо прожити цілий місяць", - підкреслив патрульний.

За словами Калениченка, телефонний зв'язок працює в цьому місці через раз, не кажучи вже про інтернет.

"Після багатьох спроб довести проблему до керівництва, нам тільки пообіцяли давати гарячу воду з 21 до 22 години і на пару градусів підняти температуру в кімнатах. Як нам повідомили, що на наше проживання держава не виділяє кошти і це все, що нам можуть зробити. Мабуть, для таких як ми, грошей немає", - додав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...