Лють спалює від ставлення до воїна у нашому війську. Чому вважається нормальним принижувати людей? - блогер

Страшно те, що це вважається природною поведінкою начальника. Головне, щоб "володів ситуацією" і виконував поставлені завдання.

Ілюстрація:www.ipukr.com

"Від чого мене спалює лють - це ставлення до людини, до громадянина, до воїна у нашому війську. Не показове, не телевізійно-бріфінгово-прес-конференцеве, а повсякденне." Про це пише Святослав Стеценко у своєму Facebook, передають Патріоти України, продовжуючи:

В нас прийнято принижувати. Розмова матом з підлеглим - це нормально. А якщо навіть не матом, можна сказати підлеглому капітану: "Што ти мнє тут лєпєчеш, как дєвачка, сними наканец розавиє штанішкі". І тобі за це нічого не буде, ніхто не звільнить тебе за це з армії.

А ще можна послати підлеглого, який за висновком лікаря потребує звільнення від фізичних навантажень за станом здоров'я, на заняття з бойової підготовки, ще й в бронежилеті. Можна звільнити його від виконання службових обов'язків, а можна не звільнити. А можна взагалі підлеглого не відпустити до лікаря.

Або відпустити не сьогодні, а післязавтра. Бо командир так вирішив, у нас єдиноначальство, яке обмежене лише начальством старшого начальника. Тому що командир - це цар для підлеглого, а підлеглий - холоп. А якщо підлеглий буде скаржитися, то в нього неодмінно знайдуть стоп'ятьсот недоліків і вжарять йому по максимуму, а тому командиру нічого не буде. Перевірка напише, що факти, наведені у скарзі, не підтвердилися.

Можна заборонити стройовій частині приймати і реєструвати рапорт. Може дати вказівку лікарю, щоб в довідці про хворобу писати, що хворий потребує звільнення від виконання службових обов'язків для лікування не більше, ніж на три дні. Бо єдиноначаліє.

І якщо не буде широкого розголосу десь в "Ютубі" або на "Фейсбуці", то нічого взагалі тому командиру за це не буде.

І навіть таке показушне реагування на "Ютуб" здебільшого є лицемірством, інакше такі випадки каралися би раніше, ніж потрапляли до ютуба або "Фейсбука".

Звичайно, є і порядні, людяні командири і начальники, і таких чимало. Проте враження і настрої часто формують чомусь інші. Тому що люди бачать таку безкарність.

Страшне те, що це вважається нормальною поведінкою начальника. Головне, щоб "володів ситуацією" і виконував поставлені завдання. Це вважається нормальним, принижувати людей!!!

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть, - журналіст Асєєв

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:04

"Те саме з "бути героєм" у нашій країні. Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть. Тож якщо вже вирішите долучитися до ЗСУ, шукайте мотивацію не в сусп...

"Дискусія була дещо гарячою": Міністерку закордонних справ Німеччини помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:44

У четвер, 25 квітня, главу МЗС Німеччини Анналену Бербок помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом, вони просиділи у ресторані готелю Telegraphenamt у Берліні майже три години. Про це повідомляє Bild, передають Патріоти Ук...