Льовочкін і сірники: "Там дуже професійна охорона. Вони ментів із рішенням суду і силовим супроводженням викидали з приміщення! Які "поджигатєлі в масках"?", - колишній працівник "Інтеру"

Не знаю, кого "патронеса" обрала на заклання в якості "гєроєв русской журналістікі", але раджу журналістам "Інтера" бути обережними.

Горить будівля телеканалу  "Інтер". Фото: Фейсбук.

В підпал "Інтера" повірив би, якщо б не працював там свого часу журналістом. Але ж кілька років таки пропрацював, відтак дещо знаю. Про це пише на своїй сторінці в Фейсбуці Yury Kolesnikov, передають Патріоти України.

Тепер докладніше. По-перше, там, прямо на вході, сидить дуже професійна охорона. Маю право це оцінювати, адже сам пропрацював рік (1992-1993 рр) "лічніком" у Придністров*ї. Повірити, що ті, хто там на вході сидять, когось пропустять всередину? Це треба бути дитиною, щоб в таке повірити.

Вони ментів із рішенням суду і силовим супроводженням викидали з приміщення! Які "поджигатєлі в масках"? Ми про що?

Єдине, що могло бути, -- охорону зняли -- підготували коридор для "підпалювачів". Тепер про господиню цього " русского двора". Ганна Віталіївна Безлюдна ДУЖЕ розумна жінка. Коли постає питання прибутку або небезпеки -- вона діє на випередження. Після "концерту", який з подачі ФСБ влаштував медіа-холдінг під її керівництвом, перевірка "Інтера" в частині участі цього каналу у російській пропаганді була питанням часу.

По-друге, МінСтець разом з "СБУ" -- це дві команди олігофренів. Але тут вони отримали кілька сотень (!) потужних підсрачників -- олігофрени запам'ятовують досвід тільки через біль -- і почали чухатись. Але так "непомітно" і "швидко", що менеджмент "Інтера" встиг не тільки розпланувати, але й спрацювати на випередження.

Співробітникам "Інтера", особливо журналістам та ведучим, раджу бути обережними. Я не знаю, кого "патронеса" обрала на заклання в якості "гєроєв русской журналістікі". Але знаю, що підрив росіянами Шеремета не набув очікуванного розголосу. Тому, "по старой русской традиции" вирішили взяти масовістю жертв. Саме тому і обрано "Інтер". І канал проокупаційний, і чисельність співробітників прийнятна...

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...