Луганщина: Ремонт доріг як ознака корупційного злочину

Близько 300 млн. грн. бюджетних коштів, призначених на ремонт доріг підконтрольної частини Луганщини, можуть, у всіх розуміннях, забити в землю.

Нещодавно пролунали офіційні повідомлення про початок масштабного ремонта доріг на підконтрольній Україні частині Луганщин (загальна протяжність - понад 1177 км. державного та 2439 - місцевого значення), передають "Патріоти України". Загалом задля цього, як повідомив директор Департаменту регіонального розвитку Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Шелест, виділено 246 млн. грн. з обласного, і 50 млн. - державного, бюджетів.

В той же час, внаслідок економічної блокади складається ситуація, за якої всі ці, дійсно, немалі, кошти, можуть, в усіх розуміннях, забити в землю. Справа в тому, що довозити вугілля на Щастинську ТЕС тепер можна лише вантажівками, які, поза сумнівом, швидко розіб`ють навіть якісно відремонтовані шляхи сполучення. Ось що заявив, наприклад з цього приводу керівник Луганської військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз: "Єдина можливість транспортувати вугілля - залізницею до Рубіжного, а потім автотранспортом до Щастя. Але в такому разі за добу по головній магістралі області будуть проїжджати 160 великовантажних автомобілів. Такий інтенсивний рух не тільки доб'є наші дороги, але і повністю паралізує рух пасажирського транспорту."

Лідер громадської ініціативи "Права справа" Дмитро Снєгірьов вважає, що виділення 300 млн грн. бюджетних коштів на ямковий ремонту доріг, які швидко знищать внаслідок посиленої експлуатації, габаритними вантажівками, може вказувати і на корупційний злочин.


Опублікував: Андрій Коваленко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Чи це останній пакет допомоги від США? Чому ми маємо працювати з усіма заради України - Марина Данилюк-Ярмолаєва

субота, 27 квітень 2024, 0:15

"Міністр МЗС Дмитро Кулеба визнав, що в України немає плану Б на випадок перемоги Дональда Трампа на виборах президента США. Це досить недалекоглядно, з огляду на те, що колишній президент має упереджені погляди на Україну. А більш ніж половина республ...

Минулого року Байден міг досягти з китайцями компромісів по завершенню бойових дій в Україні. Але зараз вони вже ні про що з ним домовлятися не будуть, - Віктор Андрусів

субота, 27 квітень 2024, 0:00

"Китай і проблема завершення війни. Від самого початку війни Китай був союзником РФ. Але не від самого початку він брав у ній активну участь. Зрозуміло, що китайці щиро вірили в "Київ за три дні", і в їхній прямій допомозі потреби не було. Але після ро...