"Луганськ - як невиліковно хворий організм. Здорові клітини борються з хворими, але марно", - блогер

Якби в березні 2014-го року влада розігнала фрік-шоу біля СБУ, а саму будівлю знищила разом із загарбниками, то величезна кількість українців з луганською пропискою були б зараз набагато щасливішими.
У окупованому Луганську. Фото: соцмережі.

"Кілька днів тому сидів у кафе, пив чай, щось писав. Раптом до столика підійшов чоловік, привітався, сказав, що він приїхав з Луганська, передав привіт від земляків", - написав блогер з Луганська Сергій Іванов на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України, та продовжив:

"Я спочатку не втямив, що до чого, в Києві багато луганчан, яких я час від часу зустрічаю, але з'ясувалося, чоловік живе в Луганську, а сюди приїжджає, як він висловився, "подышать украинским воздухом". Жити там змушений через нерухомість, на яку заробляв півжиття і яка після паразитарної інвазії "братського народу" знецінилася в нуль.

Розповів про занепад Луганська, про порядки, міграцію, масовий розпач, відчуття приреченості. Сказав, що по місту бігають фазани, білки та інша, раніше небачена, фауна (а також флора у вигляді "ополченцев"). Тобто екологія потроху відновлюється, місто поступово перетворюється на джунглі, і це єдина гарна новина, оскільки там не працює геть нічого, крім пропаганди.

З властивою східнякам ввічливою прямолінійністю спитав, коли закінчиться "вся эта русская, прошу прощения, х*ета", на що я відповів "напевно ніколи", бо я теж східняк - до чого обнадійлива брехня та інші вербальні реверанси.

Вкотре зійшлися на думці, що якби в березні 2014-го року влада розігнала фрік-шоу біля СБУ, а саму будівлю знищила разом із загарбниками, то величезна кількість українців з луганською пропискою були б зараз набагато щасливішими. І якби у липні наші збройні сили увійшли в Луганськ, звідки всі місцеві "герої" втікали з палаючими дупами... Якби, якби, якби.

Ввечері говорив з сином. Він розповів про свого друга-ровесника, який зі своєю дівчиною малюють в Луганську українські прапорці. А сьогодні хтось вдруге підірвав потворний пам'ятник "ополченцям", встановлений навпроти все того ж СБУ.

Луганськ - як невиліковно хворий організм. Здорові клітини борються з хворими. Відчайдушно, безрозсудно, однак марно. Адже більша частина організму скоріше мертва, ніж жива. І найприкріше те, що так було завжди".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Уже наступного тижня відбуватиметься кульмінація проєкту "Кремлівська весна", - Євген Магда

субота, 4 травень 2024, 23:05

Уже наступного тижня в Росії відбуватиметься кульмінація проєкту "Кремлівська весна", який російська влада реалізовує у кількох напрямках. Її головним проявом стане спалах “побєдобєсія” на 9 травня на тлі інавгурації Путіна на посаду президента РФ. Так...

Французький генерал прокоментував ідею Макрона про участь у війні в Україні

субота, 4 травень 2024, 22:44

Гучні заяви президента Франції Еммануеля Макрона про відправлення військ в Україну не мають під собою реальної основи. Французькі збройні сили наразі не готові до інтенсивних бойових дій, які відбуваються на фронті в Україні. Про це заявив французький ...