"Либо Кремль готовится к массовым восстаниям, либо к войне с собственной армией", - Кох про створення Нацгвардії

Путін боїться не лише власного народу, а тепер ще й власної армії, вважає політик.

Альфред Кох. Фото:hronika.info

Колишній віце-прем'єр-міністр Росії Альфред Кох зазначив, що створення президентом РФ Володимиром Путіним Нацгвардії, яку наділили антиконституційними повноваженнями, свідчить не тільки про страх перед народом, але і про підготовку до війни з власною армією. Про це Кох написав на своїй сторінці у Facebook, інформують Патріоти України.

"Создание Путиным личной армии и наделение ее антиконституционными, по-сути, полномочиями по разгону митингов, проникновению в частное пространство граждан, стрельбе без предупреждения и так далее – свидетельство отчаянного страха власти перед народом? Не только", - написав він.

Колишній віце-прем'єр нагадав, що під час піку протестів у Москві на мітинги збиралося не більше 100 тис. чоловік, в регіонах у мітингах брали участь набагато менше людей.

"Вопрос: зачем создавать армию численностью в 400 тысяч вооруженных до зубов солдат, если любой протест сейчас собирает от силы 20–40 тыс. безоружных ботанов? Зачем такая армия для борьбы с терроризмом? У нас в стране что, есть захваченные террористами анклавы, которые нужно ликвидировать в рамках войсковых операций? В России действует ИГИЛ? И даже если – да, то почему против этого анклава нельзя использовать армию?", - продовжив він.

Кох зазначив, що в країні, яка знаходиться в кризі, створюються дві армії: одна для відбиття зовнішньої загрози, а іншу - для внутрішньої.

"Получается, если одна армия воюет, то вторая в этот момент прохлаждается, что ли? Не слишком ли это расточительно в стране, в которой 30 млн. человек живут уже за порогом бедности? Зачем такая армия для борьбы с организованной преступностью? Даже самые большие преступные группировки насчитывают от силы 1 тыс. бандитов. Это вам любой специалист скажет", - продовжив він.

Політик додав, що зараз всі російські мафіозі сидять по бізнес-офісах або стали чиновниками, а силові акції замовляють міліції.

"Здравый смысл подсказывает мне, что либо власть готовится к массовым вооруженным восстаниям (что маловероятно), либо к войне с собственной армией. Ведь другого равного по силе соперника у Национальной Гвардии нет и быть не может. Вот так дела... Вертикаль власти выстроена таким впечатляющим образом, что Верховный Главнокомандующий боится собственной армии и в противовес ей формирует еще одну", - підсумував він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...