"Мы немного новых позиций у сепаров отгрызли и уже закрепились на них": Волонтер повідомив радісну звістку із зони АТО

Військові намагаються дотримуватися мінських домовленостей, але терористи час від часу своїми агресивними діями надають можливість відвоювати ще шматочок нашої території.

Українські військові. Фото: РБК.

Волонтер Юрій Мисягін розповів на своїй сторінці в Facebook, що українські воїни взяли під свій контроль ще одну ділянку в зоні АТО на Донбасі і встигли там закріпитися. Новину передають Патріоти України.

"У нас недавно, на самом передке опять приятные изменения. Мы немного новых позиций у сепаров отгрызли и уже закрепились на них. Там стоят наши опорники. Очень хотим написать, кто герои в ВСУ, но пока не можем.

Будут проблемы: жалобы сепаров, подключении ОБСЕ, командование вынуждено будет вмешиваться и делать видимость, что дали по голове, хотя оно в курсе о закреплении на позициях. А позиция ВСУ такая: мы не двигаемся вперёд и не открываем первыми огонь. Мы только оставляем за собой право открыть огонь в ответ. Просто знайте - герои есть! Когда нибудь подробно расскажем о них", - написав волонтер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Російські спецпризначенці самі забезпечили зброєю вбивць своїх співгромадян: Нападники на "Крокус Сіті Хол" стріляли по публіці із новітніх автоматів – ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:15

Нападники на підмосковний "Крокус Сіті Холл" стріляли по людях із нових штатних автоматів Збройних сил РФ. Про це йдеться у матеріалі видання "Важные истории". "Автомат АК-74, з якого нападники розстрілювали людей у «Крокусі» під Москвою, експортувався...

Зеленський готовий! Припинити удари по НПЗ росії в обмін на... Ця угода врятує Україну

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:05

Удари українських безпілотників по російських НПЗ виявилися більш дієвими, ніж захіні санкції. Але неочікувано для всіх на захист Росії виступили… США. Представники Штатів заявляють, нібито знищення російської нафтопереробної галузі негативно вплине на...