Маск показав концепцію підземного тунелю під Лос-Анджелесом (відео)

Тунель вже почали будувати в січні цього року.

Фото: nv.ua

На опублікованому на сайті компанії The Boring Company відео показується, як багаторівнева тунельна система може працювати, з захватом повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Маск каже, що мріє розвантажити автодороги, адже стояння в пробках "руйнує душу". Як він розповів, планується, що автомобілі всередині тунелю будуть пересуватися на спеціальних платформах, які працюватимуть на електричній тязі.

Він запевнив, що транспорт зможе пересуватися зі швидкістю 130 миль на годину, чого вистачить для доставки автомобіля з Вествуда в центр Лос-Анджелеса за п'ять хвилин. Як видно на представленому Маском відео, автомобіль з поверхні має забирати та ж сама рухома платформа. Опинившись в тунелі, платформа буде доставляти автомобіль в потрібну точку.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Працюють занадто повільно": Міноборони Британії гальмує постачання озброєння для України - ЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 12:59

Міністерство оборони Великої Британії звинувачують у «повільній роботі» з невикористанням половини з £900 млн для України. Затримки означають, що лише £404 млн із коштів, пожертвуваних дев’ятьма країнами, було витрачено. Про це повідомляє The Guardian,...

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, - офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...