"Маск поздравляет Рогозина с праздниками: Компания SpaceX провела успешный запуск ракеты Falcon 9", - Олег Пономар

Сьогодні канцлер ФРН Ангела Меркель проведе робочу зустріч з В.Путіним в Сочі.

Олег Пономар. Фото: Фейсбук.

Доброго ранку, друзі. Вівторок. Новин дуже мало. Так пише на своїй сторінці в Фейсбук Олег Пономар, повідомляють Патріоти України, і цитують далі:

" - Сегодня в Сочи Меркель встречается с Путиным. Мы не ожидаем от встречи кардинальных прорывов - рабочая встреча.

- Послевоенная картина меняется. Скоро и Германия начнет тратить на армию намного больше:
Крупнейший корабль морских сил самообороны Японии, эсминец-вертолетоносец «Идзумо» вышел с базы ВМС США Йокосука, чтобы встретить американское судно, которое направляется для дозаправки кораблей ВМС США. Это первая подобная операция, проводимая военным флотом Японии после изменения законодательства о роли вооруженных сил страны. Новый закон (я про него писал два года назад) позволил впервые после Второй мировой войны использовать силы самообороны Японии за пределами страны или в интересах ее союзников.

- Маск поздравляет Рогозина с праздниками: Компания SpaceX провела успешный запуск ракеты Falcon 9 с разведывательным спутником с космодрома на мысе Канаверал во Флориде. Затем первая ступень ракеты успешно совершила вертикальную посадку.

Вот так вот сухо сегодня). Майте смачну каву на сніданок та чудовий день".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Києві під час занять у школі обвалилась стеля (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:30

У спеціалізованій школі №155 у Києві під час занять обвалилася підвісна стеля. Ніхто не постраждав. Про це повідомляє Telegram-канал "Реальний Київ", передають Патріоти України. Учні, сидячи на уроках, почули гучний гуркіт з коридору. На щастя, на той ...

Перемога прийде не просто як воєнний тріумф: У карпатського віщуна знайшли пророцтво про закінчення війни в Україні (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:15

У 2024 році відбудеться вирішальна битва, яка призведе до завершення війни, настання миру та процвітання в Україні. Про це розповів старець Єремія із Карпат, передають Патріоти України. "Настане рік 2024 і в цьому році зійде зоря нової надії. Військо У...