"Массовый падеж российских генералов и украинских предателей только начинается", - Семенченко

Списки раптово померлих російських військових чиновників будуть і далі поповнюватися, бо у Росії "зачистка" свідків злочинів правлячої верхівки - звична справа.

Семен Семенченко. Фото:rian.com.ua

Сьогодні відомий український політик, військовий у відставці та Перший заступник голови комітету ВРУ з питань національної безпеки і оборони Семен Семенченко розмістив на своїй сторінці у Facebook думку з приводу смертей російських генералів. Семен Семенченко стверджує, що списки недавно померлих російських військових чиновників Шушукіна і Сергуня буде поповнятися і розповідає чому, зазначають Патріоти України.

На його думку, "РФ - мафіозна,"бандитська" держава" і суть її полягає в зачистці свідків, перепису історії і в інших методах таких режимів.

Семенченко заявляє, що відставні українські чиновники не далеко пішли від цих людей і того режиму, просто трохи відрізняються. Він закликає замислитися окремим військовим "діячам", які беруть участь у різних корупційних схемах і займаються відкриттям замовних кримінальних справ, і так само беруть участь в інших незаконних сферах діяльності.

Так само він просить задуматися всіх тих, хто заради грошей чи кар'єри стає "частиною державної мафії" і просить цих людей звернути увагу на те, що хоч Україна і не Росія, але способи "зачистки свідків" у двох країн можуть бути схожі.

Так само Семченко пише і про майбутнє таких продажних політиків, натякаючи на те, що вони будуть вмирати від таких банальних речей, як печія і застерігає їх, що їх очікує не дороге закордонне майно, а смерть за досить дивних обставин. У кінці свого допису політик закликав всіх злочинців жити чесно і чинити по совісті, і побажав їм здоров'я.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...