"Матёрые рецидивисты, уголовники, бандиты и проходимцы": Портніков про "еліту Л/ДНР" і те, чого не врахував Кремль

Жодна людина при здоровому глузді і твердій пам'яті не стала б пов'язувати своє майбутнє з сумнівними особистостями і "проектом", який може бути згорнутий в будь-який момент.

Прихильниками "народних республік" могли стати тільки досвідчені рецидивісти, кримінальники, бандити і пройдисвіти.Ілюстрація:tsn.ua

Російські ЗМІ повідомили про затримання в Москві "представника ДНР в Міжнародному кримінальному суді ООН" Петра Чихуна. Володар екзотичної посади виявився банальним шахраєм, який намагався вкрасти старовинний особняк на столичному Гоголівській бульварі. Про це пише Віталій Портніков для newsru.ua, передають Патріоти України.

При цьому шахрая з підмоченою репутацією - Чихуна вже заарештовували за розкрадання і навіть засуджували умовно. Причому не в Україні, а в Росії. До України, до Донбасу "представник в Міжнародному кримінальному суді", який сам виявився злочинцем, ніякого відношення не має. Просто коли Росія напала на нашу країну, він відправився на окуповані території в надії "спіймати рибку" в каламутній водичці. І, швидше за все, виловив чимало.

Донецьким бойовикам Чихун обіцяв купити у "Газпрому" "ескадрильї безпілотників" - і це аж ніяк не самий екзотичний з його божевільних проектів. Втім, чому божевільних - Чихун хотів, щоб його послуги оплачувалися власністю - краще московською. Він повірив, що якщо тепер представляє "ДНР", то йому і російський суд не указ. Він же герой!

Історія із затриманням Чихуна ще раз доводить просту істину - прихильниками "народних республік" могли стати тільки досвідчені рецидивісти, кримінальники, бандити і пройдисвіти. Жодна людина при здоровому глузді і твердій пам'яті не стане пов'язувати своє майбутнє з сумнівними особистостями і "проектом", який може бути згорнутий в будь-який момент.

Саме тому в керівництві "народних республік" не знайшлося місця жодному "справжньому донецькому" з числа тих, хто грабував Донбас при рецидивісті Януковичі. Не знайшлося місця навіть Царьову - просто тому, що колишній депутат Верховної Ради, при всій своїй придуркуватості, виявився міцно вбудований в уже існуючу систему номенклатурних взаємовідносин. А російським кураторам окупованих територій така вбудованість не підходить. Тільки бандити, тільки кримінальники, тільки хардкор!

Творці "народних республік", правда, не врахували, що їх підопічні - і вся та погань, яка прагне примазатися до донбаських уркаганів і взяти участь в крадіжці - може бандитствувати на території самої Росії. І це лише початок.

Коли Донбас буде остаточно розкрадений і залишений, "захисники русского мира" потягнуться в Росію - грабувати, вбивати, гвалтувати. Це, власне, вже зараз почалося - просто набере куди більших масштабів.

І тоді росіяни на своїй шкурі відчують, що таке "ДНР".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У окупантів знову в небі підгорає: За неполные 2 недели мая уже сбито 3 российских штурмовика Су-25 - Злий Одесит

неділя, 12 травень 2024, 17:58

О первом сбитом Су-25 сообщил лично президент Украины Владимир Зеленский 4 мая. Информация о втором сбитом штурмовике появилась 9 мая. О третьем стало известно вчера от 110-й ОМБр. . Важно понимать, что все три самолёта были сбиты в районе Авдеевки. ...

Обстановка по російському наступу у Харківський області 12 травня, - Бутусов

неділя, 12 травень 2024, 17:38

Російські війська утворили два плацдарми у Харківській області вздовж кордону. Глибина просування противника невелика, складає до 5-6 км, але фронт наступу росіяни розширили. Загалом за дві доби ворог захопив біля 100 квадратних кілометрів прикордонної...