Мавпує Трампа: Експерт пояснив, навіщо Путін влаштував танці на весіллі глави МЗС Австрії

За словами політолога, мета "народної дипломатії" господаря Кремля - показати, що з ним можна домовлятися.

Путін на весіллі Карін Кнайсль. Фото:Радіо Свобода

Відвідуючи весілля глави МЗС Австрії Катрін Кнайсль президент Росії Володимир Путін намагається виставити себе "рукопотисним" політиком. Таку думку висловив російський опозиційний політолог і публіцист Олександр Ситін, зазначають Патріоти України.

Він вважає, що російський президент влаштовує подібні перфоманси, оскільки вікно можливостей для нього звужується і він за всяку ціну намагається домогтися реалізації проекту "Північний потік-2".

"Звідси використання свого знання німецької мови досконало, звідси ось такі походи, звідси те, що він привіз "казаків" на весілля, що з моєї точки зору естетично абсолютно жахливо", - сказав він.

Ситін вважає, що мета "народної дипломатії" Путіна - показати, що з ним можна домовлятися: "Думаю, йому цю ситуацію підказала обстановка на чемпіонаті світу з футболу. Зараз в Росії дуже багато говорять і про те, що "ось, чемпіонат світу відкрив зовсім іншу Росію".

Експерт зазначив, що Путін намагається показати себе з точки зору "демократичних і не дуже вимогливих політично естетичних діячів", як це успішно робить президент США Дональд Трамп.

"Настає епоха політиків з деякими ознаками сватання і з деякими ознаками шоу", - сказав Ситін.

Як повідомлялося раніше, напередодні Володимир Путін побував на весіллі глави МЗС Австрії Катрін Кнайсль. Після цього президент Росії зустрівся з канцлером ФРН Ангелою Меркель. На зустрічі лідери держав обговорили проект "Північний потік", події в Сирії і на Донбасі.

Джерело: InfoResist
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили два села неподалік від Авдіївки - Deep State

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:19

Російські окупаційні війська, що рухаються від Авдіївки, захопили села Соловйове та Семенівка в Донецькій області. Про це повідомив аналітичний проєкт Deep State, передають Патріоти України. "Кадри сьогоднішніх відео, та і наші друзі, свідчать про те, ...

У Путіна з’явився новий ресурс для мобілізації: Роман Цимбалюк розповів, звідки в РФ візьмуть "гарматне м'ясо"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:51

Найближчим часом чисельність російської армії може збільшитися за рахунок жителів Оренбурзької області, яким треба заробити грошей на відновлення своїх будинків. Про це в інтерв’ю «Главкому» повідомив журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти Україн...