"Мечты, мечты...": Путін мріє завершити кар'єру, а російські еліти - щоб він десь подівся, - Ганапольський (відео)

Щоб спокійно піти, Путіну треба позбутися трьох проблем - Чечня, Крим і наступник. Але всі ці проблеми залишаються невирішеними.

Путін хоче піти, але не може. Фото: НУіНА.

Президент Російської Федерації Володимир Путін дійсно хоче завершити свою кар'єру, однак для цього йому потрібно вирішити три проблеми. Таку думку в ефірі телеканалу NewsOne висловив журналіст Матвій Ганапольський, повідомляють Патріоти України.

"Так, він дійсно хоче, обтяжливо це для нього. Його відпустять тому, що еліти мріють, щоб він розчинився в повітрі або десь ще. І зможе подорожувати, ніяких проблем. Він сказав одне слово, яке важливе, він завжди говорить дуже точні слова. Він сказав, що мріє про успішне завершення кар'єри. І ось три пункти заважають йому успішно закінчити кар'єру", - сказав він.

Ганапольський пояснив, що першою проблемою для Путіна є Чечня.

"З нею немає вирішення питання. Або потрібно втихомирювати, прибирати Кадирова, тоді війна і чорти-що. Мені здається, у Путіна немає рішення", - вважає журналіст.

"Друга історія - це Крим і Донбас, особливо Крим. Поки є Крим в тому вигляді, в якому він є, у взаєминах Росії і світової спільноти ні про яке успішне завершення кар'єри не може бути й мови тому, що це виходить боягузтво з його точки зору - я заварив цю кашу, а ви розсьорбуйте її, я ж буду подорожувати як голова географічного товариства", - додав Ганапольський.

Він також упевнений, що проблемою для Путіна є відсутність наступника.

"Третя історія - це те, що він безумовно як відповідальна людина, але по-своєму відповідальний, він мріє комусь передати владу, але він не Єльцин, у якого був Путін. Кому? Сєчіну? Медведєв - спить, він буде спати, нема про що говорити ... Він сказав по суті правду, але в цій правді ключове слово "успішний". При чому, найстрашніше, що він ніяк не рухається до побудови цієї успішності. Ось така проблема", - резюмував журналіст.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Криму пролунали вибухи. Бази у Джанкої, навколо Сімферополя, Севастополь знов під ударом. Керченський міст перекритий

вівторок, 30 квітень 2024, 3:25

У ніч на вівторок, за повідомленнями місцевих мешканців, в окупованому Криму, а саме у Сімферополі, Гвардійському та Джанкої пролунали вибухи. Про це зокрема повідомляють російські пабліки у Telegram . Кримський міст, за інформацією окупаційної влад...

Вам будь-який військовий скаже, що волонтер, який привозить десятки FPV, – не менш цінний, ніж піхотинець на позиції, - Віктор Андрусів

понеділок, 29 квітень 2024, 23:33

"Про різницю між участю й індульгенцією. Одна з найбільших проблем нашого часу – це рівняти всіх під одну гребінку. Якщо військовий – то герой, якщо виїхав у Європу – то зрадник. Насправді серед військових купа різних покидьків, які можуть утекти, укра...