"Мета Путіна - збереження влади. У нього вже земля горить під ногами": Боровой попередив про крах російської економіки

Путін, нарешті, зрозумів, що той імідж, якого він домігся, фактично не дозволяє розвиватися країні - розвиватися економіці. І призводить до ізоляції, наголосив політик.

Костянтин Боровой. Фото:http://korrespondent.net/

Економічні санкції Заходу щодо Росії спричиняють настільки серйозний руйнівний вплив на економіку держави, що "мова йде про можливу швидку необхідність в організації гуманітарної допомоги Росії". Таку думку Обозревателю висловив російський опозиційний політик Костянтин Боровой, передають Патріоти України.

За його оцінками, сьогодні в стосунках США і Росії має місце "нестійка рівновага, яке дуже не влаштовує Росію". Звідси - крайня зацікавленість Кремля в діалозі з адміністрацією США і "неймовірні зусилля" по організації зустрічей на вищому рівні.

При цьому "основна мета Путіна - просто збереження влади", - переконаний політик. Боровой пояснив: "Зовнішньополітичні авантюри перестали грати роль стабілізатора у внутрішній політиці, і влада Путіна дуже сильно і помітно послаблюється. Потрібні якісь нові підходи. Тим більше, що ці зовнішньополітичні авантюри завдали абсолютно непоправного удару по економічному становищу Росії. Говорити про неефективність санкцій вже й не доводиться - мова йде про можливу швидку необхідність в організації гуманітарної допомоги Росії".

Політик підкреслив: "Жахливий імідж Росії фактично призводить до всіх ознак політичної та економічної блокади. Путін, нарешті, зрозумів, що той імідж, якого він домігся, фактично не дозволяє розвиватися країні - розвиватися економіці. І призводить до ізоляції. Самі санкції - це символіка. А відсутність інвестицій, відсутність економічних контактів із Заходом здійснює, безумовно, руйнівний вплив на Росію. Причина - не санкції, причина - імідж. Ніхто не хоче вкладати, розуміючи, що завтра ці ресурси просто будуть втрачені".

Таким чином, "Путін дуже зацікавлений в переговорах, Трамп - менше зацікавлений. У Путіна, образно кажучи, земля горить під ногами. У Трампа все не так критично. Але чому б не провести ці переговори? Тим більше, що для Путіна самі переговори важливіші за результат, а для Трампа, безумовно, важливий саме результат", - зауважив Боровой.

"Ви допускаєте, що Путін може обміняти війну в Україні, війну в Сирії, підтримку Північної Кореї на зняття санкцій?" - запитали у політика. "Ми випадково з Кушнарем (головний редактор видання Newsader Олександр Кушнар - ред.) прийшли до такого висновку, що обміняти всього-на-всього на фотографію міжнародних переговорів в Рейк'явіку - грубо кажучи", - відповів Боровой.

У той же час він звернув увагу на те, що "не дотримуватися міжнародних домовленостей для Путіна - звичайна практика". "Якщо ці міжнародні переговори так само, як, скажімо, Мінські домовленості, закінчаться нічим або обманом, то це може фактично перевести стан взаємовідносин з цієї нестійкої рівноваги в пряму конфронтацію, що, звичайно, надасть ще серйознішого негативного впливу на політичну та економічну систему Росії. І це небезпечно", - попередив політик.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...