"Мне смешно наблюдать российские потуги. Мы не Чечня. Вы получите такую бойню, что Афган покажется вам прогулкой", - Мирослав Гай

Напередодні шабашу «побєдоносія» у Москві, росіянам слід замислитись, куди веде новітній вождь. Адже друга наддержава «Холодної війни» розвалилась у т.ч.і через Афганську війну. Набагато слабкіша за СРСР сучасна РФ не винесе нового «афганського синдрому».

Патріоти України пропонують ознайомитись зі спостереженнями відомого блогера, волонтера та ветерана війни на Донбасі Мирослава Гая. Далі мовою оригіналу.

Сейчас идет торг. Русские пытаются договорится с американцами. Савченко вдруг опять вылезла.

Цена торга - Украина.

Мне смешно наблюдать российские потуги купить "украинский вопрос". Мы не Чечня. Вы получите такую бойню, что Афган покажется Вам прогулкой.

У нас обманом отобрали ядерное оружие, но у нас еще есть ядерные электростанции, газопроводы и армия.

Мы будем воевать. Русский, сука, "мир" не пройдет.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В нагороду отримав грамоту: Одеський ексдепутат передав російській ФСО свою колекцію раритетних авто (фото)

середа, 24 квітень 2024, 22:02

Колишній депутат Одеської міської ради передав колекцію раритетних автомобілів на так звану виставку для федеральної служби охорони в столиці країни-агресора Москві, йому оголосили про підозру у пособництві ворогу. Про це повідомила Одеська обласна про...

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20