"Мої три кілограми щастя. Будь щасливою": Яна Зінкевич поділилася світлинами своєї донечки

Волонтерка місяць тому народила дівчинку, яку назвали Богданою.

Яна із донечкою Богданою. Фото:Fаcebook

Український волонтер, засновник добровольчого медичного управління "Госпітальєри" Яна Зінкевич вперше показала світлину своєї доньки Богдани. Дівчинка народилася трохи більше місяця тому. Про це розповідається на сторінці Яни у Facebook, передають Патріоти України.

Моїй малечі виповнився 1 місяць) Цю дитинку чекали десятки, якщо не сотні моїх близьких, побратимів, друзів)

Надзвичайно багато було пережито за останній рік і одне з небагатьох речей що тримало і не давало опустити руки це моя Богданка. Насправді було дуже багато страхів і ризиків пов'язаних з нею...

При моїх травмах я не могла бути вагітною.Через них же я не могла успішно виносити дитини. Вагітність мала завмерти ще в перші місяці.

Через прийняті препарати були шанси один до багатьох тисяч що вона не буде мати якихось страшних хвороб чи відхилень. При пологах могло статись будь що, і навіть летальні наслідки як для неї так і для мене.

Але Богдані усе це було байдуже!) Вона захотіла жити та народитись не зважаючи ні на що, і ми це змогли) І воно дійсно було варто того! народилась абсолютно здорова та гарненька, маленька українка)

Звісно ж позаздрити мені мабуть не зміг би ніхто, адже сказати що це була тяжка вагітність - це не сказати нічього. Починаючи з 24 тижня ми та наша лікар - Рубан Ніна Костянтинівна рахували та тягнули кожен день аби тільки виносити її довше та досягти хоча би 2 кілограмів та межі, коли при пологах вона почала би дихати самостійно. І незважаючи ні на що була проведена успішна операція на 38.5 тижні ( мабуть їй все-таки там добре сиділось)).

Мені було тяжко наважитись на це все, але я б ніколи не змогла би по інакшому.

Було багато чого, про що навіть не хочеться пам'ятати та згадувати хоч колись, випробувань на моє життя випало багацько. Це було надзвичайно складно, але завдяки підтримці і допомозі у нас все вийшло)

Це наша юна Госпітальєр та майбутня воїн! Я впевнена що її чекає велике майбутнє, адже переживши стільки, ще навіть не народившись, зможуть лише одиниці)

Вона виросте хорошою людиною у нашій, вільній Україні і зроблю усе, що зможу для цього! Будь щасливою моя донечка, мої три кілограми щастя^_^




Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія припинила використовувати Кримський міст для забезпечення військ, - ЗМІ

понеділок, 6 травень 2024, 21:43

Росія почала використовувати сухопутні маршрути в окупованому Криму для забезпечення своїх військ в Україні після неодноразових українських атак на Керченський міст. Про це повідомляють аналітики The Independent і Molfar, передають Патріоти України. Ан...

"Літакопад" триває: У Росії розбився Су-34 з екіпажем на борту

понеділок, 6 травень 2024, 20:43

"Женя та Володя. Досвідчений, підготовлений, злітаний, бойовий екіпаж", - так характеризує росіян пропагандист. Водночас інший російський пропагандистський канал про авіацію написав, що два льотчики загинули в Африці. Там вони "надавали допомогу у навч...