МОК змушений був ятаганом махнути саме через дурість Росії, яка, нерозумно підставившись, підставила весь світовий спорт, - Невзоров

Спорт – це теж релігія, і російський допінговий скандал насамперед образив почуття тих, хто вірує у козла і в штангу, зазначив публіцист.

Олександр Невзоров. Фото:Комсомольская правда

Рішення Міжнародного олімпійського комітету (МОК) про усунення Росії від участі в зимовій Олімпіаді 2018 року в Пхенчхані не пов'язане з російською агресією в Україні. Таку думку висловив російський телеведучий, публіцист Олександр Невзоров в ефірі радіостанції Эхо Москвы, зазначають Патріоти України.

"Я думав, що історія політична, і що Русь-матінка знову дістала по своїх висохлих сідницях через свої витівки в Криму і на Донбасі. А ні – жодна політика до цього стосунку не має", – зазначив він.

На думку публіциста, межі спортивних можливостей у більшості олімпійських дисциплін уже давно досягнуто.

"Олімпійську лавочку пора закривати. Але це мільярдний бізнес, який не хоче вмирати. Так, можлива якась ротація дисциплін. Вона можлива, але вона занадто повільна. І шанс на рекорди дає тільки фармакологія – тільки вона. Тільки допінги дають ті частки секунд, які дадуть змогу говорити про якісь нові рекорди. А Росія, так нерозумно підставившись, підставила весь світовий спорт. Тому що вдавалося зберегти сяючу вітрину, переконливу для світу і для обивателів", – розповів Невзоров.

Він додав, що Росію покарали не через допінг, а через дурість.

"Спорт – це теж релігія, і російський допінговий скандал насамперед образив почуття тих, хто вірує у козла і в штангу. Тому що він показав, так би мовити, реальну справу. МОК, утираючи мельдонієві сльози, які ллються з його очей, змушений був цим ятаганом махнути саме через дурість – не за те, що вкрали, а за те, що попалися", – підсумував телеведучий.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Загрожують три роки колонії: В РФ затримали священика за "ікону з Бандерою" (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:05

В російському Омську затримали священика Української грекокатолицької церкви. Причиною стало те, що представник духовенства нібито повісив у трапезній "ікони із зображенням Степана Бандери та інших націоналістів", інформують Патріоти України. Як повідо...

Сили спецоперацій ЗСУ показали, як знищили окупантів разом із їхньою технікою на Донеччині (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 12:54

Сили спецоперацій ЗСУ знищили важку техніку та 11 військових противника на Донеччині, інформують Патріоти України. Як йдеться у повідомленні ССО у Telegram у вівторок, 23 квітня, оператори FPV-дронів тактичної групи Медоїд 3-го полку ССО показали резул...