Моральний занепад РФ:"Главное зло не Путин, а то, что у большинства россиян нет сострадания и стыда", - Муждабаєв

Виглядає на те, що росіяни просто не спроможні по-людськи вибачитися за все зло, яке вони принесли Україні.

Ілюстрація:mediarnbo.org

На думку відомого блогера Айдера Муждабаєва, багато росіян тут все нарікають, що на них навішують колективну відповідальність. А українці просто хочуть побачити у кожного конкретного росіянина, з ким вони спілкуються, персональну совість, а не ось це демонстративне "Не виновата я, он сам пришел". Про це блогер написав на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України

"Думаю об этом вторые сутки. Многие россияне тут всё сетуют, что на них навешивают коллективную ответственность. А мне кажется, украинцы просто хотят увидеть у каждого конкретного россиянина, с кем они общаются, сострадание и стыд. А этого нет. У большинства тут нет этого. Увы.

А у кого есть, те знают, что украинцы ни на кого не навешивают коллективную ответственность. Они хотят персональной совести, а не вот этого демонстративного "не виноватая я, он сам пришёл". Но как же трудно безо всякой реальной ответственности (кто вас трогает-то), просто по-человечески извиниться и искренне сострадать.

Украинцы как люди, переживающие войну, очень тонко ощущают здесь фальшь. Как же это, оказывается, трудно — быть искренним, чувствующим страдания другого. Способным поставить себя на место того, кому хуже, чем тебе, и в чьих бедах, хотя бы отчасти, ты виноват.

Поймите, не потоп в Москве вашей сейчас "трагедия века" и не Чаплин, черт его побери. Есть на самом деле важные, действительно трагичные вещи. Я, видимо, чаще всего общаюсь с другими людьми из России, и я долго этой "проблемы" не понимал. Но она, как выяснилось, самая главная.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Попереду неймовірне приниження Путіна: Експерт назвав очікувану дату знищення Кримського мосту

неділя, 5 травень 2024, 9:28

Про те, що одному з головних символів звитяги кремлівського тирана наближається кінець, натякають не лише військові, палка на сенсації преса, а й навіть стримані зазвичай дипломати. Ветеран російсько-української війни майор запасу НГУ Олексій Гетьман в...

Народні прикмети на 5 травня. З'їжте сирої цибулі. Кому не можна стригти волосся і нігті

неділя, 5 травень 2024, 7:05

Православна церква України вшановує пам'ять великомучениці Ірини та ікони Богоматері "Невипивана чаша". За старим стилем у свято сьогодні вшановують євангеліста Луку, одного з 70 апостолів, учня апостола Павла. . 5 травня наші предки займалися посівам...