Морські ангели, чортики і Путін: Як оточення виставило царя ідіотом (відео)

Ніхто не пояснив Путіну, що морський ангел - крім того, що це черевоногий молюск... це ще й гермафродит.

Путін розказав російським географам, що він - морський ангел. Скріншот.

Морський ангел, із яким себе порівняв президент РФ Володимир Путін, є гермафродитом. Про це в ефірі радіостанції "Ехо Москви" заявив російський публіцист Олександр Невзоров, передають Патріоти України.

"Ось Володимир Володимирович, він все-таки довіряється надлишково людям, яким, напевно, не варто довірятися, тому що навіть у цій історії з ангелом, загалом, примудрилися якось сильно не так виставити Володимира Володимировича. Адже зрозуміло, що у доцентів у присутності начальства мозок відключається, тобто, працюють тільки спиною і тільки на вигин", - сказав він.

"І ось вони якось забули йому розповісти, коли він почув про те, що... Ні, він не те щоб почув, він побачив плівку Географічного товариства, і тут же все це застосував до себе, назвавши себе ангелом. На жаль, йому ніхто не пояснив, що морський ангел - крім того, що це, вибачте, черевоногий молюск... це ще й гермафродит", - додав Невзоров.

Публіцист зазначив, що морськими ангелами харчуються беззубі карликові кити, а також сині кити.

"Правда, єдине, що, можливо, дозволяє керівнику держави порівнювати себе з такою істотою, це те, що морський ангел дійсно дуже мальовничо жере, треба сказати, так. Він ухитряється такі ороговілі хітинові відростки засунути в раковину цього самого морського чорта і довго-довго видряпує цього чорта, коли вже просто тому набридає ця вся мерзенна процедура видряпування і відхватування у нього його по шматочках, він виповзає прямо в ротовий отвір так званого ангела", - підсумував він.

Нагадаємо, президент Росії Володимир Путін порівняв свою роботу з поїданням морськими ангелами морських чортиків.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...