Москві тут більше не заробляти: Індія створила власний палубний винищувач на заміну російському, - Злий Одесит

На військовій авіаційній базі в штаті Гоа вже розпочато випробування палубного діаманта (саме так перекладається назва винищувача - Tejas).
Індія створила власний винищувач. Фото: ЖЖ.

"Довольно долгое время в российском информационном пространстве поддерживали миф о заинтересованности Индии в приобретении для своих авианосцев палубных истребителей МиГ-29К. Даже не смотря на неоднократные ЧП с этими боевыми самолётами, причем с весьма печальными последствиями и критикой со стороны командования ВВС Индии", - пише блогер Злий Одесит, передають Патріоти України, та продовжує:

"Что же, пока кремлевская пропаганда создавала миф о МиГ-29К и фантазировала о закупках МиГ-35, Индия приступила к испытаниям своего палубного истребителя Tejas.

Так, на военной авиационной базе в штате Гоа начаты испытания палубного бриллианта (именно так переводится Tejas). Испытания на суше пройдут до полугода, а в 2019 они полноценно стартуют уже на авианосце "Викрамадитья".

Стоит отметить, что индийский истребитель впитал в себя элементы Mirage 2000, Saab JAS 39 Gripen, F-16 Fighting Falcon и Eurofighter Typhoon. По характеристикам же он представляет собой однодвигательный истребитель с дельтавидным крылом, способный развивать скорость до 1920 км/ч, предельной высотой полета почти 16 км и дальностью полета до 2 000 км.

В случае успешности испытаний ВМС Индии намерены приобрести 40 истребителей Tejas, что полностью обеспечат авианосный флот требуемым авиакрылом. И как бы того не хотелось “микояновцам”, а индийских берегов им уже не видать".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...