Мовчання ягнят скоро закінчиться:в окупованому Донбасі зростають протестні настрої - журналіст

Каталізатором нагнітання напруги в "республіці" став екс-есбеушник, лідер бригади "Восток", колишній "секретар ради безпеки ДНР" - Олександр Ходаковський, який звинуватив Захарченка в "корупції та узурпації влади".

Захарченко і Ходаковський. Фото:newsdaily.org.ua

Ситуація з підготовкою замаху на ватажка самопроголошеної ДНР Олександра Захарченка є наслідком чвар між лідерами бойовиків і сепаратистів на Донбасі. Про це пише кореспондент Апострофа Максим Тарасов з окупованого Донецька в статті "Будні ДНР: страх і ненависть в незаконній "республіці", інформують Патріоти України.

Для ватажка ДНР Олександра Захарченка за великим рахунком сьогодні залишається вибір - ніж або мотузка. Коли напруга в суспільстві досягне апогею, цілком може статися справжній бунт - нещадний, як у класика, але аж ніяк не безглуздий. Адже все йде до того, що "мовчання ягнят", схоже, скоро закінчиться.

Каталізатором процесу став екс-есбеушник, лідер бригади "Восток", колишній "секретар ради безпеки ДНР" та до того ж креатура бізнесмена Ріната Ахметова - Олександр Ходаковський, що виступає за об'єднання "республік" і за майбутнє з Росією. "Скіф" (позивний Ходаковського) пішов ва-банк і - нечувана річ! - звинуватив Захарченка в "корупції та узурпації влади".

Принциповий розкольник часто роздає направо і наліво інтерв'ю, багато пише в соцмережах, шле меседжі, які можна тлумачити по-різному. За його словами, зараз він "воює на два фронти". Розуміючи наслідки, "Скіф" навіть попросив ... вбити його "витонченим способом". Хоча, якщо це трапиться, у Захарченка зрикошетить обов'язково. І це усвідомлюють обидва.

За дивним збігом ватажок терористів Слов'янська Ігор Гіркін (Стрєлков) теж раптом розговорився і назвав Захарченка "алкоголіком і баригою". Але "Захар" Гіркіну нецікавий - не той масштаб, він зараз системно "мочить" Путіна. У дужках зауважимо, що "ответка" Стрєлкову прилетіла взагалі неждана - від самого "Біса" (в миру Ігоря Безлер). Екс- "генерал-майор ДНР" недавно у всіх кольорах описав, як "білогвардійське непорозуміння" здав частину ДНР ", і навів масу мерзенних подробиць з життя верхівки бойовиків.

Саме чудове те, що кожен з цих персонажів звинувачує колишніх "товаришів по зброї" в тому, що ті займаються підривною діяльністю ... на користь України. Можна прогнозувати, що зовсім скоро процес розкладання переросте в процес самознищення. Питання тільки в тому, хто зірветься з котушок першим.

"Як же реагують місцеві жителі на ці чвари? Та ніяк. Бійки панів холопів обурюють, але не настільки, щоб через це лізти на барикади. Але це поки що... Хоча протестні настрої спостерігаються вже навіть у самих "толерантних" до дій керівництва так званої ДНР.

І цього Захарченку варто побоюватися навіть більше, ніж одкровень Ходаковського. Адже, як недавно висловилася одна донеччанка, настав час, коли "безмозглые просыпаются"", - підсумував журналіст.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...