Може, їм треба руки відрубувати? Чиновник вимагав 50 тис. грн лише за дозвіл на газифікацію (фото, відео)

​На Закарпатті посадовець хотів отримати чималий хабар за те, щоб підключити будинок до газу.

Як передають Патріоти України, про це йдеться в повідомленні Департаменту захисту економіки Національної поліції.

"Правоохоронці встановили, що начальник структурного підрозділу ПАТ за безперешкодне узгодження і підключення до газифікації приватних і комерційних об'єктів вимагав від громадян хабарі", - повідомляють правоохоронці.

У рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 14 - ч. 3 ст. 368-3 КК (підкуп службової особи юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової форми) поліція задокументувала вимагання посадовою особою 50 тисяч гривень за вирішення аналогічного питання. "Гроші отримував у кілька етапів. Під час отримання останньої частини неправомірної вигоди начальника відділу затримали співробітники УЗЕ у Волинській області Нацполіції і обласної прокуратури", - сказано в повідомленні. Зараз вирішується питання про затримання фігуранта в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України.
Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...