"Можемо лише привітати росіян з санкціями, які Путін сам на себе наклав" - Муждабаєв про Керченський міст

За словами журналіста, будівництво такого масштабного і дорогого об'єкта, з урахуванням санкцій щодо півострова, сильно вдарило по бюджету Росії.

Керченський міст. Ілюстрація:Сегодня

Кримський міст вдарив по економіці Росії також, як і економічні санкції Заходу. Про це в коментарі InfoResist заявив відомий журналіст, заступник генерального директора кримськотатарського телеканалу ATR Айдер Муждабаєв, передають Патріоти України.

Він вважає, що Кримський міст - це «чисто пропагандистська історія», оскільки будівництво такого масштабного і дорогого об'єкта, з урахуванням санкцій щодо півострова, сильно вдарило по бюджету Росії.

«Росія вклала в нього стільки грошей, що це можна вважати окремою економічною санкцією. Справа в тому, що він за фактом абсолютно не потрібен і економічно абсолютно не потрібний. Ці гроші, можна вважати вийняті з російського бюджету, і ми можемо тільки привітати росіян з санкціями, які Путін сам на себе наклав", - сказав він.

За словами Муждабаєва, міст був би економічно виправданий тільки в тому випадку, якщо б він був частиною великого транспортного коридору: "Але в нинішній ситуації анексії це фактично міст сімферопольського центрального ринку. От і все".

Також Муждабаєв поставив під сумнів надійність моста, який будували на складній ділянці.

"Я не виключаю, що там дуже складні грунти, всі вчені говорили, в тому числі російські, там все, що завгодно може трапитися. Я думаю, що на цей випадок міст дуже довгий і дуже складний, течія складна і все там складно, може статися все, що завгодно і на цей випадок, я думаю, треба бути завжди готовим до того, що в будь-якій НП звинуватять якихось "українських диверсантів"", - припустив він.

Журналіст вважає, що на цей випадок в кремлівських інформагентствах вже лежать заготовки.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...

Через антивоєнний значок: У Росії "герой СВО" погрожував застрелити перехожого (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 13:43

Російські воєнні злочинці, які повертаються додому з війни проти України, продовжують тероризувати вже власних співгромадян. Так, у місті Іваново один із так званих «героїв СВО» влаштував місцевому жителю справжній допит під дулом пістолета, погрожуючи...