"Можемо зробити ще десяток революцій, але Україна не стане частиною Європи, поки українці не навчаться поважати один одного" - блогер

Компроміс та толерантність між українцями - це єдиний можливий шлях до європейської спільноти, наголосив він.

Курорт Буковель. Ілюстрація:ukranews.com

"Вчора в Буковелі (ну де вже знайти більш європейську частину України) ми, в пошуках аптеки, заїхали в якусь зону, як виявилось - пішохідну. Хто був в Буковелі, той знає - дороги там настільки вузькі, що залишити машину на узбіччі неможливо. Тим паче справа була о 9 вечора, в номері сиділа дитина з високою температурою, тому треба було просто швидко заскочити в аптеку за ліками." Про це пише Олександр Трохимець у своєму Facebook, передають Патріоти України, продовжуючи:

Водій пішов в аптеку, а я залишився з 7-річним сином на задньому сидінні.

Аж раптом до машини підбіг охоронець, почав стукати у вікно, кричати, щоб ми негайно «дзвонили шоферу», щоб той забрав машину. Без попереджень, без розмов - кричати і погрожувати.

«Синдром вахтера» - наліцо!

Я пояснив, що зараз повернеться водій і ми виїдемо. Але його це не влаштовувало. Підбіг ще один охоронець - тепер вони грозилися штрафом, евакуатором та когось там «визвати». І знов гупали у вікна машини. Я їм пояснив, що швидше не буде, і що треба почекати.

Але охоронці були невгамовні. У підсумку мій 7-річний син налякався і сильно розплакався. Я втратив толерантність, вилетів з машини, схопив першого охоронця за шиворот і потягнув до машини.

Очевидно, такий розвиток подій для них був сюрпризом і вони розгубилися. Тим часом я дотягнув його до машини, відкрив задні дверцята і заставив вибачитися перед дитиною, яку вони довели до істерики.

І тут два охоронці (дорослі дядьки в районі 45-50 років) повели себе як діти - один почав виправдовуватися, що це не він налякав дитину, спихаючи на іншого; розказувати, що все добре, але їх заставляють машини зганяти тощо.

Я їм пояснив, що справа не в тому, ЩО вони виконують свою роботу, а в тому - ЯК!!! Пояснив їм хто вони по життю, що з ними буде, якщо вони зараз же не вибачаться перед малим і не навчаться спілкуватися з людьми. Пояснив, що з таким відношенням до людей, як у них ми точно ні в яку Європу не попадемо.

Пояснення були не дуже політкоректні, із застосуванням спеціальних термінів - але досить дохідливо!!!

У підсумку - вони, немов аніматори, заспокоювали малого, а коли машина виїжджала - відкривали ворота, через які не можна було (на їх думку) проїжджати.

Ця історія - це яскрава ілюстрація відношення українців один до одного. Вона про відсутність толерантності та про відчуття «богоізбранності» в окремо взятому феоді.

Мораль сєй басні такова: ми можемо зробити ще десяток революцій в країні, вилизати ще тисячі західноєвропейських чи американських задніц, але Україна ніколи не стане частиною Європи, поки українці не навчаться поважати один одного!!! Поки ми не навчимося слухати і чути один одного в пошуках причин поведінки і в пошуках виходу, замість передавлювання силою, повноваженнями або кількістю.

Компроміс та толерантність між українцями - єдиний можливий шлях України до Європи!!!

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть, - журналіст Асєєв

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:04

"Те саме з "бути героєм" у нашій країні. Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть. Тож якщо вже вирішите долучитися до ЗСУ, шукайте мотивацію не в сусп...

"Дискусія була дещо гарячою": Міністерку закордонних справ Німеччини помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:44

У четвер, 25 квітня, главу МЗС Німеччини Анналену Бербок помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом, вони просиділи у ресторані готелю Telegraphenamt у Берліні майже три години. Про це повідомляє Bild, передають Патріоти Ук...