"Может и до 10 гривен за доллар дойдем": Сазонов про ефективність реформ і зміцнення гривні

Для зміцнення української національної валюти та розвитку економіки потрібні реформи і самовіддана спільна робота на благо всієї країни.

Ілюстрація:vlasno.info

"Гривня к концу недели вверх пошла заметно. И не только согласно официальному курсу Нацбанка Украины, но и в обменках. При том, что каких-то глобальных изменений на мировом рынке в нашу пользу не происходило" - пише на Site.ua український журналіст Кирило Сазонов, зазначають Патріоти України.

В чем же причина роста курса нашей валюты? Может, дело в том, что депутаты не собирались в сессионном зале? Не шумели, не делали громких заявлений. Вот рынок и успокоился, а гривня почувствовала себя лучше.

Может, им еще месяц не собираться и мы до 24 гривен за доллар дойдем? Интересно, а если сейчас провести серьезную, а не косметическую судебную реформу – что будет? Инвесторы станут активнее, что гривне и экономике вообще только на пользу.

Чем бы еще успокоить инвесторов и тихо стимулировать экономику? Можно провести прозрачную приватизацию госпредприятий, которые сейчас генерируют убытки из-за коррупционных схем. А если Генпрокурора назначить честного, порядочного и принципиального борца с коррупцией – до 10 гривен за доллар дойдем? Не исключено.

Проблема в том, что для реализации всех этих задач депутатам все равно придется собраться в зале и проголосовать. Без шоу, без торговли – в интересах страны. Тихонечко собраться и быстро принять несколько нужных законопроектов. Вопреки политическим амбициям и сиюминутным выгодам. Как патологоанатом, который умер, но все равно приехал на работу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бандерівський більярд: Удар по Джанкою показав, що ЗСУ перейшли до витонченої стратегії ракетних ударів

субота, 20 квітень 2024, 2:35

Проект "Схеми" видання "Радіо Свобода" оприлюднив супутникові знімки аеродрому в тимчасово окупованому Джанкої, перші після "бавовни" в ніч на 17 квітня 2024 року. Як випливає із цих знімків, станом на 19 квітня 2024 року російські окупанти прибрали з ...

Падіння "Техаса": Російські окупанти викрали та зґвалтували свого ж пропагандиста. Після того як розгорівся скандал - ліквідували

субота, 20 квітень 2024, 1:45

Російські окупанти викрали і зґвалтували прокремлівського пропагандиста зі США Рассела Бентлі на прізвисько Техас. Про це у своєму Telegram-каналі переповів український журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на звернення дружини американця Людмили. За її ...