Можна відкривати кримінальну справу: Мільйонний відпочинок Гонтарєвої на Мальдівах підтверджується офіційно, - журналіст (фото)

​Гонтарєва дійсно була у відпустці в липні 2016 року, стверджує Олександр Дубінський.

Валерія Гонтарєва на Мальдівах. Фото:Facebook

Мільйонний відпочинок сімейства глави НБУ Валерії Гонтарєвої на Мальдівах, який вона не вказала в електронній декларації, починає підтверджуватися офіційно. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив журналіст Олександр Дубінський, передають Патріоти України.

"Публікую відповідь на запит в прес-службу НБУ, з якого випливає, що в зазначені в моїх заявах в НАЗК/НАБУ/САП дати (16-24.07.2016) Гонтарєва дійсно була у відпустці", - йдеться в його повідомленні.

Тепер, за словами журналіста, справа за детективами - отримати від Гонтарєвої пояснення, в яку суму їй обійшовся літній відпочинок в минулому році, запросити вартість її проживання в готелі The Sun Siyam Iru Fushi. "Можна відкривати кримінальну справу", - додав Дубінський.

Як відомо, раніше журналіст Дубінський оприлюднив фотографії розкішної відпустки глави НБУ Валерії Гонтарєвої на Мальдівах, яка могла коштувати 1 мільйон гривень. Ці витрати не внесені до електронної декларації чиновниці, і тому повинні стати підставою для перевірки НАЗК, відзначав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Друзі порадили, тому що...: Полонений сирота із Приморського краю РФ шокував зізнанням, для чого пішов на війну (відео)

четвер, 2 травень 2024, 21:06

Круглий сирота із Приморського краю Росії, Кохтов Костянтин Дмитрович, працював собі на пилорамі, доки приятелі не порадили піти подивитися на війну, для гострих відчуттів. Про це написав журналіст Юрій Бутусов та оприлюднив відео зізнання окупанта, пе...

Росія використовує останнє вікно можливостей, поки зброя США не прибула в Україну, - західні аналітики

четвер, 2 травень 2024, 20:16

Росія зараз активізує всю свою міць, щоб максимально використати вікно можливостей, що залишилося, і домогтися будь-яких успіхів на фронті, поки нова зброя від США для України ще не прибула на поле бою, зазначають Патріоти України. Як пише The Hill, ро...