"Мудло живе не в тій країні", - український письменник про Бистрякова

Як відомо, нещодавно композитор Бистряков скаржився на свої страждання "без Росії".

Андрій Кокотюха. Фото:Styler

Композитор Володимир Бистряков, що порадував росіян скаргами на українську владу і культуру, - "мудло", який живе не в тій країні. Такою думкою на особистій сторінці в Facebook поділився український письменник-романіст Андрій Кокотюха, передають Патріоти України.

"Нових фільмів, по суті, немає. Нових постановок, цікавих, теж не спостерігається" - За підтримки Держкіно протягом 2017 року вийшло 45 нових фільмів. А ще ж Дзідзьо незалежний. Тобто, мудло живе не в тій країні." - написав письменник.

Пост романіста знайшов активний відгук його підписників. Користувачі соцмережі також поділилися думками з цього приводу.

"Так чого очікувати від нього. Він служив і служить країні, яка вбиває українців. Тому у нього персонально тільки гидота для України", - зазначили в одному з коментарів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...