На головній базі росіян у Приазов'ї введені надзвичайні заходи безпеки

Зазвичай обмеження для місцевого населення окупанти практикують при передислокації армійських підрозділів і бойової техніки.

Ілюстрація. Фото: http://crime-ua.com

У заблокованому районі введено надзвичайно суворі обмеження для місцевих жителів, повідомляють Патріоти України з посиланням на Інформаційно-аналітичний центр.

За даними розвідки, російське окупаційне командування активізувало проведення заходів щодо посилення адміністративно-поліцейського режиму в районах дислокації з'єднань та частин окупаційних військ.

«Зокрема, 11 квітня ц.р. під керівництвом представників ФСБ РФ, із залученням сил і засобів т.зв. «Республіканських правоохоронних органів» було введено надзвичайно суворі обмеження для місцевих жителів в районі окупованого н.п. Новоазовськ», - повідомили в ГУР.

Окупанти забороняли місцевим жителям виїжджати і в'їжджати з населених пунктів без дозволу, проводили перепис документів, номерів телефонів, обшукували приміщення.

«Зазначені заходи окупантів викликали обурення місцевого населення», - зазначили розвідники. Подібні облави і обмеження для місцевого населення окупанти практикують при передислокації або перекидання з Росії армійських підрозділів і бойової техніки.

Також можливо, що це помста окупантів за самосуд, влаштований місцевими жителями 8 квітня над російськими військовослужбовцями 9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1-го АК. Тоді, після «виховної роботи», побитих російських військовослужбовців госпіталізували в лікарню. Двоє з них перебувають в медустанові у важкому стані.

Як повідомляв CRiME, раніше для приховування фактів перекидання озброєння, військової техніки, боєприпасів і ПММ з території РФ, командування російських окупаційних військ обмежило мирному населенню доступ в ряд прикордонних з Росією окупованих населених пунктів Донецької області.

Нагадаємо, в кінці березня, російське військово-політичне керівництво суттєво збільшило на окупованому Донбасі чисельність контингенту оперативних працівників ФСБ. Для посилення контролю над місцевим населенням представники ФСБ РФ залучають додаткові ресурси нової спеціальної техніки, розширюють масштаби проведення спеціальних заходів, в тому числі прослуховування переговорів в стільникових мережах.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пілот важкого бомбардувальника розповів, чому впав Ту-22М3 і чим він унікальний

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:27

Для Росії літак важливий тим, що може нести ракети, які запускаються на сотні кілометрів. Оприлюднені відео падіння Ту-22М3 не дають однозначної відповіді про те, чому саме впав літак. Можуть бути декілька причин, одна з яких – поява в Україні модерніз...

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.