На Майдані зібралися націоналісти з "Правого сектору", "ОУН", "Білого молоту", рушили до Порошенка

На Майдані Незалежності зібралися кілька сотень представників націоналістичних організацій з нагоди річниці Маршу мільйонів. Учасники акції тримають прапори "Правого сектору", "ОУН", "Білого молоту".

Про це повідомляють ПУ з посиланням на "Українську правду".

Учасники акції тримають прапори "Правого сектору", "ОУН", "Білого молоту". Нагадаємо, що 21 листопада на Майдані Незалежності, коли відбулися сутички, перебували ці самі організації.

"Ми планували винайняти грейдер, осідлати його на Грушевського і поїхати на Банкову, де вручити наші вимоги про визволення внутрішніх політв'язнів", - сказав зі сцени керівник "ОУН" Микола Коханівський.

Він додав, що знайти грейдер не вдалося, "оскільки всі будівельні компанії відмовили".

Учасники акції вирушили з Майдану по вулиці Грушевського в урядовий квартал і далі до АП, за ними прямують поліцейські.

Через підготовку до заходів з нагоди Маршу мільйонів – ходи, яка відбулася в Києві в цей день в 2013 році в рамках акцій проти розгону Євромайдану – вулицю Хрещатик перекрили.

У Київраді "Українській правді" повідомили, що заявку на проведення акцій у четвер на Хрещатику подав лиш "Доровольчий рух ОУН" Миколи Коханівського. У заявці було вказано, що акція почнеться о 15:00 і її учасники підуть до Адміністрації президента з вимогою звільнити політв'язнів і відсторонити Леоніда Кучму і Віктора Медведчука від Мінського процесу.

Раніше Громадське радіо із посиланням на своє джерело повідомило, що охорона будівлі, де розташований офіс Віктора Медведчука, попереджає про можливі провокації та евакуює працівників.

Роман Кравець, УП

Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ворог "підняв свою ганчірку у багатоквартирній забудові": Російські окупанти захопили Архангельське - DeepState

неділя, 5 травень 2024, 0:55

Російські окупанти захопили село Архангельське Донецької області. Ворог підняв свій триколор у багатоквартирній забудові. Про це повідомляє DeepState. . "Ворог окупував Архангельське, піднявши свою ганчірку у багатоквартирній забудові. Крім того, в об...

Немає ніяких мудрих воєначальників, котрі знають, як воювати, - волонтерка Берлінська

неділя, 5 травень 2024, 0:30

"Якщо підсумувати мої основні висновки за вісім років війни, до повномасштабного, їх усього три. Поділюся з тими, у кого цей марафон почався два роки тому", - пише волонтерка Марія Берлінська у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та про...