На Одещині правоохоронці виявили вражаючий арсенал зброї (фото)

Житель Біляївки тримав вдома протитанкові гранатомети, ручні гранати та патрони.

Вилучена зброя. Фото: НПУ

В місті Біляївка Одеської області було виявлено та вилучено зброю та боєприпаси, повідомляють Патріоти України. Про це повідомило Управління Нацполіції України.

У жителя міста Біляївка правоохоронці виявили та вилучили цілий арсенал зброї, зокрема, 9 ручних протитанкових гранатометів. Про це інформує відділ комунікації поліції Одеської області.

Вилучені боєприпаси. Фото: НПУ

Окрім того, було вилучено 2 тротилових шашки, 2 ручних гранати та більше 200 патронів різного калібру. Боєприпаси та зброя були знайдені під час обшуку у домоволодінні 41-річного чоловіка.

Вилучене направлено на експертизу. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Вилучені боєприпаси. Фото: НПУ

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Уклонистов закапывают заживо": Росіяни поширюють черговий фейк про ТЦК (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 22:29

Телеграм-канали РФ поширюють відео, на якому нібито співробітник житомирського ТЦК та СП "закопує" ухилянта. Вони брешуть про те, що таким чином чоловіче населення, яке "відмовляється йти на фронт", намагаються залякати. Про це пише ЦПД, передають Патр...

"Ездок, скорее, сломает себе шею": Росіяни показали "геніальний" винахід проти дронів ЗСУ (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 22:02

"Щоправда, навряд чи подібне вітрило, причеплене з одного боку, врятує навіть від пращі. Їздок швидше зачепиться за гілку і зламає собі шию, що теж непогано", – зауважив він.