На Одещині загинув підполковник СБУ

​37-річний підполковник СБУ Олексій Рядченко з управління «К» потрапив у смертельне ДТП.

Результат пошуку зображень за запитом "скорботна свічка"Про це в неділю, 20 серпня, повідомив у Facebook Юрій Варіман, з сумом передають Патріоти України.

37-річний підполковник Олексій Рядченко з управління «К» (боротьба з корупцією і оргзлочинністю) їхав на затримання. Разом з ним у машині знаходилися співробітники прокуратури.

Машина правоохоронців потрапила у аварію і перекинулася - Рядченко загинув. Решта вижили. Підполковник СБУ - онук відомого одеського поета Івана Рядченко і син письменника Сергія Рядченко.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....