На популярному курорті крокодил затягнув у річку та вбив журналіста "Financial Times"

​Трагедія сталася в прибережному районі Аргумбай на Шрі-Ланці.

На острові Шрі-Ланка загинув британський журналіст "Financial Times" Павло МакКлін, тіло чоловіка знайшли 15 вересня, передають Патріоти України з посиланням на ВВС.

МакКлін проводив в Шрі-Ланці свою відпустку. Поїхав разом з друзями. Одного разу пішов до туалету і вирішив помити руки у воді. В той момент його вхопив крокодил та потягнув під воду. Про подію повідомили поліції. Тіло було знайдено військовими водолазами.

Шотландський турист, який перебував недалеко від місця події, зазначив, що журналіст загинув в лагуні поруч з морем в містечку під назвою Слоняча гора. "Я був там, але не бачив, як саме це сталося. Жахливо... Свідки на 90% впевнені, що це крокодил, але пару хлопців сказали, що в лагуні є зубучі піски", - зазначив він.

МакКлін закінчив Оксфорд з відзнакою, вивчав французьку мову. У газеті працював два роки, займався питаннями ЄС і Brexit. Останні пару місяців проживав в Брюсселі.

Свідки інциденту повідомили, що чули, як кричав чоловік, поки крокодил його затягував в річку, однак не встигли його врятувати. Крокодили вважаються тими тваринами, які винні у найбільшій кількості людських смертей в Африці. Протягом року в їхніх щелепах гине не менше 1000 осіб.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...