Журналіст, служив на Донбасі: Стало відомо ім'я чоловіка, який став жертвою вибуху авто у Києві

Кримінальне провадження відкрито за статтею "умисне вбивство". За даними поліції, причиною нещастя став сімейний конфлікт.

Поліція на місці вибуху. Фото:ТСНПід час вибуху в автомобілі в ніч на 28 квітня на вулиці Драгоманова в Києві загинув 45-річний журналіст Віталій Кукса. Про це повідомляє ТСН з посиланням на власні джерела, зазначають Патріоти України.

Кукса публікував свої матеріали в багатьох українських виданнях. Також служив начальником Управління по зв'язках з громадськістю та ЗМІ в Держспецзв'язку. Був мобілізований і служив в АТО на Донбасі зв'язківцем.

Також повідомляється, що під час вибуху постраждав 24-річний Андрій Сіроштан. Саме він перебував за кермом під час події. Відзначається, що граната розірвалася в руках у Кукси, а в машині знайшли пусковий важіль гранати. Причиною нещастя став сімейний конфлікт.

Як стало відомо, вибух прогримів напередодні о 22:20 в Дарницькому районі столиці. В автомобілі "Шевроле" під час руху вибухнула граната. В результаті вибуху одна людина загинула, інша отримала поранення і була госпіталізована.

Кримінальне провадження відкрито за статтею "умисне вбивство". Поліція згодом повідомила, що загиблий і поранений - кияни і були знайомі. Правоохоронці розглядають дві версії подій.

Як повідомив нардеп Ігор Мосійчук, за його даними загиблий і поранений доводяться один одному вітчимом і пасинком. І нібито з'ясовували стосунки за допомогою гранати.

Новий скандал: На Закарпатті жінки напали на військових (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:14

19 квітня на Закарпатті стався черговий конфлікт між місцевими жителями та представниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Про ситуацію розповіли у Закарпатському обласному ТЦК, передають Патріоти України. Там ...

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...