На що розщедрюється Цукерберг (фото)

Для когось ці факти стануть несподіванкою.

У свої 32 роки засновник соціальної мережі Марк Цукерберг - четверта найбагатша людина Америки: на його рахунку 60 мільярдів доларів. Цукерберг - символ нового покоління мільярдерів: він не носить костюми, які не жбурляє грошима і в цілому виглядає дуже демократичними. Проте простота ця оманлива, розповідають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Тривалий час Марк, всупереч супердоходам, жив у скромному будинку, який орендував по сусідству з офісом Facebook. Однак кілька років тому послухав своїх фінансових консультантів і, щоб зекономити на податках, купив особняк за $ 7 млн (що на тлі його загальних статків просто крапля в морі).

В особняку, правда, досить тихо: Цукерберги (Марк, його дружина і дочка) живуть самотньо, не кличуть гостей і не влаштовують вечірки.

Схильність до ізоляції прогресує: глава Facebook зараз щосили скуповує нерухомість, що прилягає до його володінь, витративши на це понад $ 30 млн. Втім, Цукерберг не сидить на одному місці, вважаючи за краще іноді міняти обставини. Очевидно, саме з цією метою 32-річний мільярдер придбав величезні території на острові Кауаї.

Тепер у Марка є свій власний пляж. Але він не був би самим собою, якби не поєднав приємне з корисним: на тих же 700 акрах на острові розташований завод з виробництва цукрового тростника, а також ферма, на якій вирощуються органічні продукти. Загалом, це все, що видає в ньому багатія.

В іншому він нічим не відрізняється від мільйонів: носить прості футболки, їздить на Volkswagen. Коли в минулому році Цукерберги відпочивали в Італії, репортери показали як вони обідають в McDonalds. А ще Марк платить сам собі зарплату, рівну $ 1 на рік, і 99% своїх акцій в Facebook пообіцяв віддати на благодійні цілі. Останнім часом, до речі, Цукерберг став активно гастролювати по країні. Він брав участь в посадці саду в Техасі, був на родео, вечеряв зі звичайними американцями, доїв корову в Вісконсині.

Повідомляється, що Марк поставив мету відвідати всі штати протягом року. І тепер багато ЗМІ гадають: чи не означає це початок боротьби за президентське крісло? Сам Цукерберг мовчить, утримуючись від висловлювань на політичні теми, але хто знає: чи не хоче він прийти на зміну Дональда Трампа?

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Місцевим Соловйов вже порадив "не нити": Російські літаки "скинули" на Бєлгородську область понад 10 авіабомб ФАБ-500

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:12

У Бєлгородській області знову неспокійно – російські літаки "скинули" на населені пункти понад десять авіабомб ФАБ-500. Про це повідомляють у Telegram-каналі "Astra", передають Патріоти України. Так, одну з авіабомб ФАБ-500 виявили у районі села Бессон...