На стіні я написав слово "ні": Нардеп Гончаренко влаштував протест біля посольства Німеччини у Києві (фото)

За оцінкою нардепа, слова Посла Німеччини в Україні повністю відтворюють установку російської пропаганди, метою якої є легалізація терористів шляхом імплантації їх в українську владу.

Фото:facebook

Народний депутат Олексій Гончаренко сьогодні, 8 лютого, розмалював шматок Берлінської стіни, встановлений біля посольства Німеччини у Києві на знак протесту проти заяви посла ФРН щодо виборів на Донбасі до виведення звідти російських окупаційних військ. Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook, зазначають Патріоти України.

"Сьогодні вранці на уламку Берлінської стіни біля посольства Федеративної республіки Німеччини в Києві я написав слово "NEIN" (Ні). Свою символічну акцію протесту я присвятив вчорашнім прокремлівськими висловлюванням посла ФРН в Україні Ернста Райхеля", – написав Гончаренко.

За оцінкою нардепа, слова Посла Німеччини в Україні повністю відтворюють установку російської пропаганди, метою якої є легалізація терористів шляхом імплантації їх в українську владу.

"Берлінська стіна – яскравий символ недавньої російської окупації Європи, тому я саме таким чином доніс чітку і коротку відповідь українців зрозумілою для Посла мовою. Вибори на Донбасі повинні проходити за стандартами ОБСЄ, а також у правовому полі українського Законодавства, а не в присутності окупаційних військ", – додав Гончаренко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти почали масово захищати критично важливі об’єкти антидроновими сітками та решітками. У Forbes оцінили ефективність таких заходів від ударів з повітря

понеділок, 29 квітень 2024, 9:40

Окупанти почали застосувати кілька низькотехнологічних нетрадиційних методів протидії українським БпЛА. З цього приводу Forbes наводить експертні висновки доцента кафедри системної інженерії Військової академії США Міттал Вікрам. "Російська оборонно-пр...

Російські загарбники захопили ще один населений пункт на Донеччині, - DeepState (карти)

понеділок, 29 квітень 2024, 9:32

Російські війська захопили Новомихайлівку Донецької області, а також просунулися до Нетайлового, біля Новоолександрівки. Сили оборони, своєю чергою, звільнили острів Нестрига в дельті Дніпра, що розташований на правобережжі та тривалий час залишався сі...