На території окупованої Луганщини відбуваються навчання коректувальників артилерії "ЛНР" - Снєгирьов

Навчання проходять на полігоні "Успенський" в Лутугинському районі.

Ілюстрація:Знай.ua

На території тимчасово окупованих районів Луганської області протягом останнього тижня проходять навчальні збори командирів взводів артилерійських коректувальників "народної міліції" самопроголошеної ЛНР. Про це пише у своєму Facebook співголова ГІ "Права справа" Дмитро Снєгирьов, інформують Патріоти України, продовжуючи:

За інформацією місцевих джерел аналітичного відділу ГІ "Права Справа" командуванням "народної міліції ЛНР" у зимово-весняний період на полігоні "Успенський" (тимчасово окупований Лутугинський район Луганської області) заплановано проведення низки батальйонних і ротних тактичних навчань.

За словами начальника управління "народної міліції ЛНР" О. Анащенко у 2017 році планом бойової підготовки спланований більш інтенсивний комплекс занять, ніж в минулому році.

"Крім того, ми не забуваємо про заходи протидії диверсійно-розвідувальним групам супротивника і тероризму", – зауважив він.

Варто зазначити, що у 2016 році підрозділами "народної міліції ЛНР" проведено два бригадних і 16 батальйонно - тактичних навчань, а також низка ротних тактичних навчань.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Затримання заступника Шойгу – це негативний сигнал для нас, - Вадим Денисенко

четвер, 25 квітень 2024, 0:30

"Затримання заступника Шойгу. Чому це негативний сигнал для нас", - пише політолог Вадим Денисенко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Затримання такого рівня не могло бути проведене без погодження з ...

"Стоило мне лишь один раз вы*бать овцу… ": Іван Яковина дотепно пояснив, ким став Путін для Єльцина

четвер, 25 квітень 2024, 0:15

"Ельцин много всего хорошего хотел сделать, а в начале своего срока даже кое-что сделал. Но запомнится он тем, что буквально за руку привел Путина в свой кабинет и посадил его на трон", - пише російський опозиційний журналіст Іван Яковина на своїй стор...