"На Заході масове убивство людей мажорами і їх цілковита безкарність викликає шок", - блогер

Трагедія в Харкові вразила європейців, які спочатку думали, що дівчина на "Лексусі" скоїла теракт.
Головна сторінка британської газети із матеріалом про ДТП у Харкові. Ілюстрація: соцмережі.

"Так виглядала головна сторінка Daily Mail. Навіть на Заході масове убивство людей мажорами і їх цілковита безкарність викликає шок", - написав Сергій Вакула на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

"Аваков заявив, що узяв справу під особистий контроль. Ще не чули реакції Порошенка, і запевнення, що тварину не відпустять через рідкісну хворобу. А за результатами справи будуть спостерігати за кордоном", - додав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

І потім знову почав "гореть камыш": У окупованому Маріуполі пролунали потужні вибухи

четвер, 2 травень 2024, 21:43

Близько 20:15 2 травня у Маріуполі пролунав вибух, після чого з'явився густий стовп диму. Місцева окупаційна влада намагається вигадати причину займання, на кшталт "горів очерет". Про це написав радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріот...

Допомоги від США ще немає: Reuters - про брак боєприпасів у ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 21:18

Українські військовослужбовці відчувають нестачу в боєприпасах, тоді як російські окупанти продовжують атакувати позиції Сил оборони. Про це заявив командир артилерійського знаряддя Олександр Козаченко в коментарі Reuters, передають Патріоти України. В...