На жаль, не нафта: У Одесі утворився брудний фонтан висотою з п'ятиповерхівку (фото, відео)

​В соціальних мережах було опубліковано відео «гейзеру», який утворився внаслідок будівельних робіт.

Відео було опубліковано на сторінці Facebook Дмитра Бекетова, передають Патріоти України.

Інцидент стався на вулиці Таїрова вдень 19 серпня. На відео зображений фонтан з брудної води, який досягав близько 12 метрів у висоту.

Потужний потік води утворився у результаті пошкодження однієї з труб, в якій вода знаходилася під високим тиском, під час будівельних робіт.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Відчувається, що в росіян уже теж не вистачає боєприпасів": Кирило Сазонов - про ситуацію біля Часового Яру

четвер, 25 квітень 2024, 11:59

Військовослужбовець ЗСУ, політолог Кирило Сазонов зазначив, що росіяни знищують і випалюють Часів Яр, передають Патріоти України. "Росіяни вже два-три тижні дуже щільно лізуть. Вночі знову ворог використовував фосфор. Росіяни зносять і випалюють Часів ...

"Величезна територія, до якої українці тепер дістають": У Скабеєвої та її "експертів" паніка після рішення США поставити Україні ATACMS (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Новина про довгоочікуване рішення США поставити Україні далекобійні ракети MGM-140 ATACMS викликала справжню паніку у російської пропагандистки Ольги Скабеєвої та її міньйонів. Про це свідчить оприлюднений у соцмережах уривок однієї з її програм, перед...