​Наказ начебто віддав сам Путін: У Грозному сильно побили високу делегацію "ЛДНР"

У Кремлі сказали мовчати про інцидент. Або всім постинають голови.

Аеропорт у Грозному

Однак, як у таких випадках буває, багато хто вже встиг написати за це у соціальних мережах, повідомляють Патріоти України. Тим більше, що інцидент відбувся за очах численних громадян. 24 лютого в Грозний прибула делегація від бойовиків «ДНР» і «ЛНР», щоб просити у глави Чечні Рамзана Кадирова чергові ресурси.

Зустріти рейс «Грозний Авіа» з Москви в місцевому аеропорту прибула велика делегація від господаря Чечні, пише сайт agrimpasa.com. Терористів з Донбасу прямо на виході з терміналу гарненько побили і розпитали, куди були витрачені колишні суми і куди йдуть гроші.

Свідки кажуть, що нібито ті, хто били сказали, що це був не тільки наказ Кадирова, а й самого Путіна, якому набридли корумповані «діячи» з окупованого Донбасу.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

До Криму залишилося 60 км. Росіяни тікають без бою – нічим відбиватися - Снєгирьов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 3:25

Західні ЗМі повідомляють про критичну ситуацію на фронті, колишній командувач об'єднаних сил Великої Британії пророкує Україна поразку вже у цьому році. Але ситуація на фронті дещо інша. І повідомляють про це саме росіяни. Мова йдеться про серйозний ус...

У рейтингу найвпливовіших людей 2024 року журналу Time опинився голова офісу президента Андрій Єрмак - Бутусов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 2:35

Сам президент Володимир Зеленський у рейтинг Time не потрапив, і ми розуміємо чому - Зеленський давно вже не є самостійним керівником, замість нього більшість політичних та кадрових рішень в Україні давно вже ухвалює Єрмак. . За «політичну діяльність...