Наказ охороняти, потім вбивати? Тіло Плотницького посилено стережуть спецпризначенці російського "Заслону"

Причиною цього стало загострення протистояння між главою "ЛНР" Плотницьким і "міністром" МДБ ЛНР Пасічником, що пов'язано з перерозподілом фінансових потоків і каналів постачання контрабандного палива з території РФ.

Терорист Плотницький під охороною. Фото:24tv.ua

Над ватажком "ЛНР" збираються хмари. У зв'язку з цим особиста охорона Плотницького збільшена і посилена. У разі фізичної ліквідації Плотницького, відповідальність за проведену операцію планують перекласти на дії українських ДРГ або проукраїнського підпілля. Про це пише у своєму Facebook співголова ГІ "Права справа" Дмитро Снєгирьов, повідомляють Патріоти України.

Протистояння між лідером самопроголошеної "ЛНР" Плотницьким і "міністром" МДБ ЛНР Пасічником досягло свого апогею.

До липня 2016 року основним публічним показником протистояння сторін конфлікту були арешти та усунення з посад "міністрів" за звинуваченнями у корупційних діях або профнепридатності.

Наразі так званим МДБ ЛНР розглядається виключно силовий варіант вирішення проблеми, а саме:фізична ліквідація лідера протиборчої сторони.

За інформацією місцевих джерел ГІ "Права Справа" російськими кураторами віддано наказ про посилення режиму охорони і збільшення кількості охоронців І.Плотницького. Особисту охорону лідера самопроголошеної "ЛНР" Плотницького здійснюють бійці російського загону спеціального призначення "Заслон" Служби зовнішньої розвідки РФ.

Бійцям "Заслону", які охороняють Плотницького, заборонено спілкування з місцевими "правоохоронцями", кістяк яких складається з колишніх співробітників МВС та СБУ, з числа тих, що перейшли на бік бойовиків.

Загострення протистояння між главою "республіки" Плотницьким і "міністром" МДБ ЛНР Пасічником пов"язано з перерозподілом фінансових потоків і каналів постачання контрабандного палива з території РФ.

Нагадаю,28 березня ц.р. відбулася апаратна нарада "Ради міністрів" ЛНР, на якій Плотницький дав доручення керівникам силових структур припинити постачання контрабандного палива в «республіку». Ця нарада стала офіційним приводом конфліктної ситуації між МДБ ЛНР та главою "республіки".

Апогеєм протистояння став підрив спецгрупою МДБ ЛНР цистерн з контрабандним російським паливом на залізничній станції "Краснодон", який треба розглядати як один з елементів цієї війни, яка від декларативних заяв перейшла у фазу збройного протистояння.

Примітно, що у разі фізичної ліквідації Плотницького відповідальність за проведену операцію планується перекласти на дії української ДРГ або проукраїнського підпілля.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У мене немає жодних сумнівів, що позавчорашній підпал берлінського заводу – це справа рук російської агентури, - соціолог Ейдман

понеділок, 6 травень 2024, 23:33

"Криваве літо 2024-го? За даними Financial Times, Росія активізувала свої зусилля з підготовки саботажу, пожеж і атак на інфраструктуру в Європі", - пише російський соціолог-емігрант Ігор Ейдман у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та ...