Наказано мовчати: В Севастополі ракетний крейсер "Москва" під час навчань влучив у катер з морською піхотою РФ

Росіяни продовжують згідно їхній улюбленій народній "мудрості" "Бий своїх, щоб чужі боялися".

Ракетний крейсер "Москва". Фото: ЖЖ.

"Как сообщают ряд источников, под Севастополем проходили учения ВМС РФ, которые завершились приятным происшествием. Ракетный крейсер «Слава» («Москва»), должен был прикрывать высадку морской пехоты на берег", - написав блогер Олег Леусенко у своєму ЖЖ, передають Патріоти України.

Крейсер должен был выстрелить в цель на берегу, но опаздывая в нужный квадрат, командир принял решение стрелять на быстром ходу, из-за этого и промахнулись. Вместо нужной цели на берегу, снаряд угодил прямиком в катер с морской пехотой которая приближалась к берегу для высадки.

О том сколько было людей на катере неизвестно. Понятно, что все кремлевские СМИ молчат, армия никак это не комментирует. Собственно какая разница, для России ещё пару могил неизвестному фаршу вырыть, и положить где-то под Ростовом с «товарищами», которые заблудились на Донбассе.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти просунулися на Донбасі та на півдні, ворог увірвався в ще один населений пункт, - карта DeepState

четвер, 2 травень 2024, 9:23

Аналітики повідомляють про просування окупантів в Урожайному, а також на Авдіївському напрямку після захоплення двох населених пунктів. За даними Генштабу, на зазначеній ділянці фронту минулої доби відбили 39 атак. . Збройні сили Російської Федерації ...

Народні прикмети на 2 травня: Що забороняється, а що заохочується на день пам'яті Бориса та Гліба

четвер, 2 травень 2024, 7:05

Православна церква України 2 травня за новим стилем вшановує пам'ять Олександрійського архієпископа Афанасія Великого, а також відзначає перенесення мощей благовірних князів Бориса і Гліба, перших канонізованих святих Русі-України, до нового храму сина...