"Нахлебников не надо": Росія прискорила знищення окупованого населення Донбасу і Криму

Путін і його банда вибрали відносно жителів окупованого Криму і Донбасу політику прихованого геноциду.

Ілюстрація:korrespondent.net

Останнім часом на окупованих територіях Донецької та Луганської областей російські і проросійські бойовики стали більше грабувати і знищувати місцеве окуповане населення. Про це пише у своєму Facebook Юрій Шуліпа, інформують Патріоти України.

На окупованих територіях Донбасу посилилися репресії. У полоні терористів другий тиждень перебуває видатний вчений історик-релігієзнавець Ігор Козловський. Окупаційна адміністрація бойовиків заборонила волонтерську діяльність.

Терористи злісно перешкоджають повноцінній діяльності міжнародних організацій. За останні тижні відзначено різке зростання кількості осіб, зниклих безвісти. При цьому російська сторона і керовані нею терористи постійно не виконують так звані мінські угоди і всупереч мінським угодам нарощують чисельність військ і озброєнь.

Одночасно посилилися репресії в анексованому Криму проти кримських татар та інших народів. Збіг? Не думаю.

З кожним місяцем в російській скарбниці залишається все менше грошей, необхідних для утримання анексованого Криму та окупованого Донбасу. Населення Криму і Донбасу стає для Росії непосильним тягарем. Тому за замовчуванням в Кремлі взято курс на поступове знищення цього населення, - мовляв нехай вони там переб'ють один одного і звільнять нас від їх утримання.

До того ж, анексований Крим і окупований Донбас необхідні Путіну в якості військових плацдармів для військового шантажу України і всього світового співтовариства, шляхом ведення з даних територій обмежених військових дій і підняття рейтингу Путіна серед росіян, обдурених брехливою злочинною путінською пропагандою.

Якщо кримчани потрібні Кремлю лише як певний електорат, то населення окупованого Донбасу потрібно виключно в якості гарматного м'яса у війні проти України. Однак, в окупованому Донбасі нових бойових кадрів для ополчення практично немає, а з місцевих жителів залишилися лише ті, хто з різних причин не зміг покинути окуповану територію.

Ось чому російська окупаційна влада взяла курс на знищення окупованого населення.

Знищувати окуповане населення шляхом відкритого геноциду, за допомогою масових розстрілів і вбивств занадто ризиковано для російських окупантів. Путінська хунта на відкритий геноцид окупованого населення не наважиться, бо боїться потрапити під більш жорсткі санкції проти Росії і напоротися на "протест" з боку виконавців їх злочинних наказів, а також обтяжити свою долю після засудження їх Гаазьким міжнародним кримінальним судом (хоча вже й так далі нікуди обтяжувати - Путіну і його банді за війну проти України загрожує кілька довічних термінів позбавлення волі).

Тому Путін і його банда вибрали відносно жителів окупованого Криму і Донбасу політику прихованого геноциду.

Шляхом брехливої і злочинної пропаганди через російські і проросійські ЗМІ терористів, як це вже путінська банда робила неодноразово, окупованому населенню будуть пояснювати про нібито "вставання з колін молодих республік", формування власної банківської системи (в реалі віджатих банків в українських банкірів), або наприклад, своєї телефонної мережі "Фенікс" (віджатої у Київстару), навіть продемонструють бланки паспортів Л / ДНР (надрукованих в Росії).

Загалом, як завжди, путінська банда буде робити все для того, щоб створити в свідомості окупованого населення ілюзію суверенної держави, що розвивається. Окупованому населенню будуть підло брехати про широкі перспективи "Л/ДНР", і одночасно брехати про загнивання Заходу і України.

Все це робиться для того, щоб окуповане населення повірило в цю брехню, що не протестувало і підтримувало окупантів. Адже саме таке населення найзручніше знищувати. Окупанти все зробили так, щоб окуповане населення очікувало чудес і при цьому тихо вмирало.

А поки населення "розслаблене", обдурене, деморалізоване, свідомо перебуває в ілюзорному світі, йому створюють всі умови для його знищення. Людей зганяють на мітинги для зараження грипом, і при цьому позбавляють потрібної вакцини; таємно викрадають і вбивають; беруть в полон, "засуджують" до ув'язнення на різні терміни для того, щоб люди вмирали в нелюдських умовах; позбавляють споживання якісних продуктів харчування; відбирають бізнес і позбавляють джерел доходів; морять голодом і виморожують холодом; навмисне створюють стресові умови для того, щоб люди вмирали від інфарктів, інсультів і загострення захворювань від стресів тощо.

Нещодавно в пік епідемії грипу, людей примусово зганяли на участь в мітингах на підтримку окупаційної терористичної влади. Притому, що на окупованих територіях створено штучний дефіцит вакцини від грипу. Це далеко не повний перелік заходів, що застосовуються терористами для знищення окупованого населення.

Такими способами Росія вже знищувала населення окупованих Придністров'я, Абхазії і Південної Осетії, а зараз знищує на окупованих територіях жителів Криму і Донбасу.

Тих, кого мають намір знищити окупанти, можна умовно розділити на три групи.

1) Внутрішні переселенці.

У пріоритеті окупантів, знищення так званих переміщених осіб в Україні, - колишніх жителів Донбасу і Криму. В умовах відсутності на окупованих територіях теле і радіомовлення українських ЗМІ (за винятком інтернету), вимушені переселенці, що не втрачають зв'язку з жителями окупованого Донбасу, є для них альтернативними джерелами інформації, що говорять правду про Україну та світ.

2) ті, хто втекли до агресора. Це громадяни України, обдурені брехливою російською пропагандою, які спочатку втекли до Росії, а потім зрозуміли, що їх пошили в дурні брехливою путінської пропагандою, бо насправді в Росії все погано, і повернулися назад на окуповану територію, або продовжують там проживати і спілкуватися з земляками.

Зіткнувшись з російськими реаліями, вони часто проклинають Росію за обман і брехню, чим викликають роздратування у терористів і окупаційної адміністрації. Для терористів і окупантів, путінська Росія - священна, бо дає їм можливості безкарно на свій розсуд грабувати і вбивати скільки завгодно і кого завгодно.

3) Всі хто завгодно. Кожен, хто не сподобається сусідові, або перехожому на вулиці, може за доносом в терористичне гестапо (так зване МГБ ДНР), бути схопленим і полоненим за вигаданою підозрою в неіснуючому злочині, причому на невизначений час.

І при цьому, в даному випадку не має ніякого значення, твоя позиція: ватний ти, чи не ватний; "колорадос" ти, чи ні; за Україну, або проти України. Причому від обмови не рятують навіть нагороди терориста "Л / ДНР".

Загалом, у терористичних Л / ДНР такий принцип: головне, щоб був стукач, а закрити завжди закриють. При цьому так звані правоохоронні органи і суди Л / ДНР, це калька з російської правоохоронної і судової системи, де панує повне свавілля і повністю відсутня презумпція невинності.

Це справжня машина гестапо по знищенню людей. До того ж, у терористів "Л / ДНР" також як і у їхніх російських колег з "правоохоронних органів" Росії існує план по затриманню, полону і знищенню людей.

Кожен, хто перебуває на окупованій території Донбасу, щохвилини ризикує стати жертвою терористів, що називається по беззаконню, - не тільки в будь-який момент втратити все своє майно, а й здоров'я та навіть своє життя.

Ну а поки над окупованими територіями не підіймається український прапор, усі люди зі здоровим глуздом, які хочуть жити, повинні їх тимчасово покинути.

З одного боку в діях Путіна є невеликий плюс, але він занадто цинічний. Путін, таким чином, допомагає Україні очистити анексований Крим і окупований Донбас від ватного населення, яке з нетерпінням чекало його терористичних військ. Путін перетворив Крим і Донбас в полігони смерті.

Чим довше триває невизначена ситуація з виконанням мінських угод, тим більше окупований Донбас і частково анексований Крим очищаються від ватного населення під впливом російських окупантів.

Здається, що після деокупації Криму і Донбасу, суттєво поріділе місцеве населення буде здійснювати мінімальний негативний вплив на формування органів влади, до місцевих рад не пройдуть прихильники тероризму і сепаратизму.

З іншого боку українська влада зобов'язана порушувати кримінальні справи за фактами кожного незаконного викрадення людини на окупованих територіях і їх ретельно розслідувати. Чим більше випадків вбивств, викрадень і тортур людей, тим більше приводів для введення більш жорстких санкцій проти Росії.

У зв'язку з чим, влада України зобов'язана сприяти появі на окупованих територіях різних міжнародних організацій, для фіксування злочинів терористів проти людяності, - вбивств, тортур, викрадення людей.

Важливо опитувати всіх осіб, які прибувають з окупованих територій, ретельно збирати докази вбивств, викрадень і тортур людей, а також випадків порушення терористами мінських угод і міжнародних військових конвенцій.

Потім, грунтуючись на даних фактах, необхідно на дипломатичному рівні вимагати від США, Євросоюзу і цивілізованих країн, застосування щодо путінської Росії жорсткіших і ефективних санкцій, пов'язаних із повною економічною, політичною і юридичною блокадою РФ.

Подібне людиноненависництво з'явилося у Гітлера на порозі повної і остаточної поразки в другій світовій війні. Значить, програш Путіна вже не за горами.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупант накрився тазом, сподіваючись врятуватись від від українського FPV-дрона (відео)

вівторок, 21 травень 2024, 9:32

Як тільки не вивертаються російські загарбники в надії врятуватися від українських FPV-дронів. . У соцмережах з’явилося відео з окупантом, який, помітивши наближення загрози, вирішив сховатися у величезній каструлі. . Примудрившись залізти до неї ...

Народні прикмети на 21 травня. Що не можна робити у день пам'яті рівноапостольних Костянтина та Олени

вівторок, 21 травень 2024, 7:05

Православна церква України 21 травня за новим стилем рівноапостольного царя Костянтина Великого та його матір царицю Олену. За старим стилем свято сьогодні присвячене апостолу Іоанну Богослову, автору одного з Євангелій. Сьогодні церква вшановує пам'ят...