Намагання Москви відповісти США на нові санкції - це комариний писк над вухом слона. У Кремля немає жодного плану - експерт

У Путіна намагаються не помічати головного – санкції будуть визначати вектор розвитку зовнішньої політики Заходу на багато років вперед. І в цій політиці за Росією міцно закріплене звання світової парії, поряд з Іраном та Північною Кореєю.

Ілюстрація:Кореспондент

Політолог Лілія Шевцова пояснила, чому у Москви немає виходу із ситуації, в яку її власноруч загнав Путін. Про це вона написала у матеріалі для Радіо Свобода, передають Патріоти України.

Так, Шевцова зауважує, що на фоні прийняття білля про санкції у Вашингтоні, Москва зайнята обговоренням дрібниць на зразок того, як вплинуть санкції на повсякденне життя пересічного росіянина. Крім того, активно плануються заходи у відповідь, які мають показати американцям що вони "не мають рації".

Між тим, у Кремлі намагаються не помічати головного – санкції будуть визначати вектор розвитку зовнішньої політики Заходу на багато років вперед. І в цій політиці за Росією міцно закріплене звання світової парії, поряд з Іраном та Північною Кореєю.

Всі пропозиції щодо "асиметричної відповіді" на американські санкції показують не лише інтелектуальний рівень тих, хто її пропонує, а й ілюструють безвихідь, в якій опинився Кремль. Будь-які з озвучених пропозицій можна назвати м’яко кажучи "екзотичними": відновити СРСР (от тільки з ким?), підтримати КНДР (що на це скажуть Токіо та Сеул?), запросити Іран до Євразійського Союзу (а думку Лукашенка та Назарбаєва спитали?).

Все це виглядає як комариний писк над вухом слона – Вашингтон навіть не відчує укусу. Здається, єдина відповідь, яка доступна Кремлю – це традиційне російське "бомбити Воронеж" - зауважила політолог.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 5 травня. З'їжте сирої цибулі. Кому не можна стригти волосся і нігті,

неділя, 5 травень 2024, 7:05

Православна церква України вшановує пам'ять великомучениці Ірини та ікони Богоматері "Невипивана чаша". За старим стилем у свято сьогодні вшановують євангеліста Луку, одного з 70 апостолів, учня апостола Павла. . 5 травня наші предки займалися посівам...

Нова РЕБ-технологія стане геймченджером на фронті: Українське підприємство обіцяє за місяць показати новітню зброю, проти якої не встоять навіть дрони з ШІ та найновітньою прошивкою

неділя, 5 травень 2024, 6:15

Репортаж видання dev.ua з полігону виробника РЕБ/РЕР систем Kvertus. «Спроможності нашого підприємства — від 5000 засобів щомісяця», — каже Сергій Скорик, комерційний директор підприємства Kvertus. Ці слова звучать під час виступу перед журналістам, як...