Нардеп Ар'єв вказав на "шпигунське кубло" у Києві, замасковане під російське диппредставництво

На думку парламентарія українській владі іврто припинити діяльність ФСБ-шного "Росспівробітництва", замаскованого під російський "Культурний центр".

Володимир Ар'єв. Фото:Укрінформ

Голова постійної делегації українського парламенту в ПАРЄ Володимир Ар'єв пропонує припинити діяльність Російського центру науки і культури ( "Росспівробітництво") в Україні замість того, щоб висилати з країни російських дипломатів. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, зазначають Патріоти України.

"Україні зараз варто не висилати російських дипломатів, оскільки крім консулів тут майже нікого немає, а, нарешті, припинити діяльність ФСБшного Росспівробітництва, замаскованого під російський "Культурний центр". Сенсу і користі буде точно більше", написав Ар'єв.

Як повідомлялося раніше, 18 лютого 2018 року група активістів добровольчого руху "Організації українських націоналістів" (ОУН) і низки інших націоналістичних організацій закидали камінням і яйцями будівлю Росспівробітництва, розташовану на Подолі в Києві.

Напередодні представники низки українських націоналістичних організацій зірвали з будівлі представництва Росспівробітництва в Києві прапор РФ і спалили його.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...