Наш військовий тигр: Литовські інструктори навчатимуть українських військовослужбовців, - Олег Пономар

Російський інститут стратегічних досліджень (РІСД) розробив в 2016 році план впливу на президентські вибори в США з метою підтримки кандидатури Трампа і підриву довіри американців до виборчої системи США.

Олег Пономар. Фото: Фейсбук.

Доброго ранку, друзі. Наш скупий на події тиждень перетнув екватор - четвер. Що можна відзначити? Так пише на своїй сторінці в Фейсбук Олег Пономар, повідомляють Патріоти України, і цитують далі:

- Прежде всего мне бросилось в глаза следующее:

Насколько закалилось наше общество в информационной войне. Ведь вчерашнее решение Суда ООН в Гааге года два назад (даже год назад) вызвало бы ФБ-цунами на пару дней. Но вчера наше ФБ-сообщество даже бровью не повело - научилось уже щелкать такое как семечки.

- Как мы и обещали - немного #RussiaGate:

Российский институт стратегических исследований (РИСИ) разработал в 2016 году план воздействия на президентские выборы в США с целью поддержки кандидатуры Трампа и подрыва доверия американцев к избирательной системе США.

- Две новости про нашего Военного тигра:

Литовские инструкторы отправились в Украину для обучения украинских военнослужащих - на три месяца в Яворив.

Командующий ВМС Украины Воронченко обсудит сегодня в Турции вопросы региональной безопасности и возрождения нашего военного флота.

Пока такие новости. Майте всі смачну каву на сніданок та гарний день".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Українські військові - небезпечні": Росіяни вже намагаються використати інцидент з розстрілом патрульних на Вінниччині

субота, 20 квітень 2024, 13:54

Російські боти у мережі підігрівають дискусії про вбивство поліцейського на Вінниччині, намагаючись розколоти позицію українців та дискредитувати і ЗСУ, і поліцію. Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки, передають Пат...

Міноборони РФ плаче від люті: Українські дрони влаштували "веселу ніч" у восьми областях Росії, - джерело

субота, 20 квітень 2024, 13:29

Безпілотники в ніч на 20 квітня атакували енергетичні об’єкти на території Російської Федерації. За даними джерел УНІАН, це була спільна операція Служби безпеки України, Головного управління розвідки Міноборони та Сил спеціальних операцій ЗСУ, передаю...