Наші люди і чималенький гешефт: "Хто стане посередником між США і Росією", - експерт

Дональд Трамп зможе спокійно сміятися в очі всім комісіям і ЗМІ, кажучи «я не веду ніяких переговорів з Росією».

Дональд Трамп та Біньямін Нетаньяху. Фото: Stmegi.com.

Прем'єр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху 9 березня відвідає з офіційним візитом Москву, щоб зустрітися з президентом РФ Путіним. За словами Нетаньяху він збирається обговорити присутність в Сирії військ Ірану, з чим Ізраїль не може змиритися. Оскільки в Сирії Росія, Асад і Іран фактично допомагають Ізраїлю та США в боротьбі проти ІДІЛ і раніше підтримуваних Обамою терористів Аль-Каїди, ситуація досить делікатна. Про це на своїй сторінці в Facebook пише політичний оглядач Соломон Манн, передають Патріоти України.

За його словами, Ізраїль зацікавлений у знищенні ІДІЛ, але вкрай противиться будь-якій присутності Ірану, оскільки боїться закріплення свого найлютішого ворога в Сирії. Поки що вимога Ізраїлю відноситься тільки до одного: Ірану не дозволено наближатися до «зони безпеки» Ізраїлю, тобто 60 км від ізраїльського кордону, інакше іранці будуть знищені, як раніше Ізраїль вже без всяких попереджень знищив іранського генерала і його супровід.

«Вопрос: для чего Нетаньяху ехать в Россию и беседовать с Путиным, если можно просто передать по каналам АМАНА предупреждение что для иранцев в 60 км от израильской границы начинается зона смерти? Я не открою какого-то секрета, если скажу, что всем аналитикам ясно: заявленная тема лишь прикрытие. Команда Трампа, которая теперь не может общаться с Россией из-за массированных атак СМИ и «левой» Америки, возложила на премьера Израиля, не подотчетного никому, кроме Израиля, миссию посредника. Теперь Трамп может спокойно смеяться в глаза всем комиссиям и СМИ, говоря «я не веду никаких переговоров с Россией». Все переговоры ведет Нетаньяху, пользующийся абсолютным доверием Трампа и доказать что-либо будет просто невозможно, так как премьер Израиля фигура никому не подотчетная», – написав Соломон Манн.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

Заступника Шойгу заарештували після спецоперації ГУР – ЗМІ

середа, 24 квітень 2024, 21:04

Арешт заступника очільника міноборони РФ Тимура Іванова пов'язаний із березневою спецоперацією Головного управління розвідки Міноборони України. Про це 24 квітня повідомили "Українська правда" й "Суспільне" з посиланням на джерела, передають Патріоти У...