"Насправді це не сильна, а небезпечна людина. Для Путіна найважче, коли над ним сміються" - Ходорковський (відео)

Російський президент намагається показувати росіянам, що в світі його сприймають як сильного лідера.

Володимир Путін. Фото:www.stopfake.org

Президент Росії Володимир Путін хоче залишатися незмінним лідером, тому він намагається показувати росіянам, що в світі його сприймають як сильного керівника держави. Однак найважче для нього, коли над ним сміються, коли його не помічають. Про це в інтерв'ю CNN заявив екс-керівник ЮКОСа, російський опозиціонер Михайло Ходорковський, повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт політика.

"Путін хоче залишатися незмінним лідером. Для цього йому треба показати, що в світі його сприймають як сильну людину. Це важливо для його електорату, незважаючи на те, що начебто його електорат не цікавиться Заходом. Насправді цікавиться", - зазначив він .

"Путін грає цю роль, намагаючись показати себе сильним. Найважче для нього, коли над ним сміються, коли його не помічають", - додав опозиціонер

.Ходорковський також прокоментував заяву кандидата в президенти США від республіканців Дональда Трампа про те, що Путін є більшим лідером, ніж нинішній американський президент Барак Обама.

"Не думаю, що Обама і навіть Трамп хотіли б керувати Америкою так, як Путін керує Росією. Трамп вважає сильною людиною дебошира на швидкісному шосе. Насправді це не сильна, а небезпечна людина", - сказав екс-глава ЮКОСа.


Ходорковський також зазначив, що його можуть вбити у будь-яку секунду.

"Захочеться так Путіну, і вб'ють тут же. Сьогодні для цього доведеться зробити більш серйозні зусилля, але це теж можливо", - говорить він.

Політик також підкреслив, що "намагається жити так, щоб Путін думав про мене так само, як він свого часу висловився з приводу Анни Політковської: "мертвою вона буде ще небезпечніша, ніж жива".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Україна отримає від США найновіші дрони, оснащені вогнепальною зброєю (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:43

Американська компанія Feloni Aero відправить в Україну новітні дрони з 5,56-мм гарматами та ракетами Spike. Про це йдеться у пресрелізі, передають Патріоти України. У компанії кажуть, що після того, як уряд США схвалив новий законопроєкт щодо передачі ...

Удар по Кримському мосту в день інавгурації Путіна міг би мати серйозний ефект, - військовий експерт

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:16

Ветеран російсько-української війни майор запасу НГУ Олексій Гетьман вважає, що удар по Кримському мосту в день інавгурації російського диктатора Володимира Путіна міг би мати значний політичний та військовий вплив, передають Патріоти України. "Залишил...